29 Ekim 2009 Perşembe

F.Bahçe'den Müthiş Rekor !!!

fenerium.jpg

F.Bahçe, G.Saray derbisinde hem sahada hem kasada kazandı. Kulübün ürünlerini satan Fenerium, pazar günü rekor sayıda satış gerçekleştirerek, 600 bin liralık ciro yaptı. Fenerium, geçen yıl 61.5 milyon liralık ciroyla, Beşiktaş (20 milyon TL) ve G.Saray'ın (19,5 milyon TL) toplamından bile fazla satış yaptı.

F.Bahçe, hafta sonunda oynanan ve 3-1 kazanılan derbiyi paraya çevirmeyi başardı. 25 Ekim Pazar günü 600 bin liraya ulaşan ciro ile "tek gün rekoru" kırıldı. Sarı-lacivertli ekibin Şükrü Saracoğlu'nda 10'da 10 yapma hedefi 50 bin kişiyi Kadıköy'de buluşturmuştu. Feneriumlardan sorumlu yönetici Abdullah

Kiğılı, maç günü tahmin edilenden çok ürün satıldığını söyledi.

ANINDA ÇIKIYOR
Derbilerde satışların çok arttığını belirten Kiğılı, "G.Saray maçında bu kadarını beklemiyorduk. F.Bahçe armasının olduğu formalar anında tükendi. Mağaza sayımız, ürün çeşidimiz ile bu işin nasıl yapıldığını herkese gösteriyoruz" diye konuştu. F.Bahçe yönetimi özellikle derbi maçlarından sonra anında ürünleri piyasaya sürerek başarısını pekiştiriyor.
 

 *****************************
   Bu tip haberleri çok duyuyor,okuyor ve seviniyoruz elbette.
Ama ''Dünya'nın kulübü için en çok para harcayan,en verici taraftarı''na FB Yönetiminin tavrı,geri dönüşleri nasıl acaba ?
 Resmi kurumlarından sağlıklı bilgi akışı yok.Bilet ve haberdeki ürünlerin fiyatları çok pahalı,
en ufak bir koltuk kırılma v.s oldu mu ''taraftar gelmesin'' ''Bundan sonra almayız'' tripleri....
Ezcümle FB Yönetimi bu taraftarı adam  yerine koymuyor,müşteri gibi görüyor.
Allahtan Müşteriler Firmanın Genel Müdürü ve yöneticilerine kızmadan firmayı desteklemeye devam ediyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler