18 Kasım 2009 Çarşamba

Beko Basketbol Ligi 5.Hafta Değerlendirmesi !!!

http://www.haber34.com/hr/beko-basketbol-liginde-10-hafta-2336.jpg

tbl1.jpg 
tbl2l.jpg 
 
tbl3.jpg 
 
Beko Basketbol Ligi’nde 5.hafta, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker karşılaşmasıyla tamamlandı.

Cumartesi günü Ankara’da Türk Telekom’un Aliağa Petkim’i 109-73’lük skorla mağlup ettiği karşılaşma ile başlayan Beko Basketbol Ligi’nin 5.haftasında, aynı saatte başlayan diğer maçlarda da ev sahibi takımlar rakiplerini geçmeyi başardı. Edip Buran Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi’ni 86-75 ile mağlup ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Atatürk Spor Salonu’nda Oyak Renault’u 77-69’luk skorla yendi. İzmir’deki mücadelede, Pınar Karşıyaka, Banvit önünde salondan 87-82 galibiyetle ayrıldı.

Bursa’da Cumartesi günü saat 17:00’da oynanan karşılaşmada ise Erdemir, Atatürk Spor Salonu’nda Tofaş’ı 80-88 ile geçerek, 5.haftada deplasmanda maç kazanan ilk takım olmayı başardı.

Beko Basketbol Ligi’nde Pazar günü lider Beşiktaş Cola Turka ile Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka Arena’da karşılaştı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Efes Pilsen, rakibi Beşiktaş Cola Turka’yı 88-84’lük skorla yendi. Pazar günü 17:00’da oynanan mücadelede Darüşşafaka Cooper Tires, kendi evinde Antalya ekibi Kepez Belediyesi’ne 60-57’lik skorla kaybederek 5.maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Galatasaray Cafe Crown, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Fenerbahçe Ülker’i konuk etti. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmada normal süre 56-56, ilk uzatma devresi de 67-67 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown, rakibini ikinci uzatma sonunda 74-72'lik skorla mağlup etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler