16 Şubat 2010 Salı

Fenerbahçe ve diğerleri...

Basketbolun 4 önemli kulübünde son bir yılda yaşananlar:

1. Efes Pilsen: Doping




Efes Pilsen oyuncusu Kerem Gönlüm'ün Fenerbahçe ile oynanan final serisinin 5. maçında doping yaptığı ortaya çıktı...

Efes Pilsen dopingli oyuncusuna sahip çıktı...

2. Galatasaray: Sahtekarlık




Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Cemal Nalga'nın Almanya'da yapılan iki hazırlık maçında Tufan Ersöz formasıyla oynadığı ama Federasyona oynamadığı bildirildiği ortaya çıktı.

Cemal Nalga'ya da kulübü sahip çıktı. Kamuoyu tepkisinin çok olduğu ilk birkaç gün Galatasaray verilen her tür cezayı kabulleneceklerini söyledi. Ancak bütün cezalara itiraz ettiler, hatta indirim yaptırmayı başardılar.

3. Beşiktaş: Doping





Beşiktaş Cola Turka oyuncusu Chatman'ın TOFAŞ maçında doping yaptığı ortaya çıktı. Muhtemelen onlar da oyuncularına sahip çıkacaklar.

4. Fenerbahçe: Dopingli oyuncular kadrodan uzaklaştırıldı.




Benzer olaylar maalesef kulübümüzde de yaşandı. Ama Fenerbahçe doping yapan oyuncularla hiçbir şekilde uzlaşmadı. 4 sene önce doping yaptığı ortaya çıkan önemli oyuncumuz Kambala'nın sözleşmesini feshettik. Voleybol takımı oyuncumuz Burak Hascan'da da doping çıkınca, yıllardır takımımızda oynaması ve takım kaptanı olmasına karşın sözleşmesini yenilemedik.



İŞTE BU YÜZDEN FENERBAHÇELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ...

Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil, spor kulübüdür. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur...
Ve ilkelerinden taviz vermez...

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler