29 Haziran 2010 Salı

Fenerbahçe'nin 2010-2011 Sezonu Hayırlı Olsun









 * Bu kez başkalarını son haftalarda ağlatmak,kendi işimizi son haftaya bırakmadan Şampiyon olmak dileğiyle 2010-2011 sezonu Hayırlı Uğurlu Olsun.
* Aykut Kocaman'ın getirilişi konusunu resmi imzayı atmasından sonra yazacağım ama yukarıya aldığım resimlerde olduğu gibi ''kendi değerlerimizi'' o görevlerde görmek sevindirici.
* Teknik kadrodaki bazı isimleri tanımıyorum.Gönül orada kaleci Antrenörü olarak Ömeroviç'i değil Nurettin Yıldız'ı,gene Turhan Sofuoğlu,İlker Yağcıoğlu gibi kendi değerlerimizi yardımcı antrenör olarak ekibin içerisinde görmek isterdi.
* Guiza daha ilk günden ''Benden Hayır Yok'' size demiş bizim daha okulun ilk günü okuldan kaçan öğrenciler gibi.Adam'ın niyeti belliyken postalamak için de hiç bir çaba gösterilmemesi ''değişen hiç bir şeyin'' olmadığını gösteriyor ne yazık ki.
* Kazım'ın dönüşü umarım aklı başına gemiştir dedirtiyor.
* Semih'in kalışına sevinmedim.Gitmesi her ikimiz açısından iyi olacaktı.O var diye gene santrfor alınmayacak ama gene fazla süre almayacak,kısır döngü devam edecek.
* Transferlerin gene bir sezon başı çalışmalarına yetiştirilememesi - Stoch mazereti var - ayıp.Gerçi 1 kanat,1 santrfor alınacakmış sadece ya.
* Deivid gene pehlivan gibi çıkmış ortaya,bence yolu şaşırmış Edirne Kırkpınar'a gitmeliydi.
* Alex hani geç gelecekti çok sevgili QTM'mız ? Bal gibi güleç yüzlü gelmiş işte.
Şimdilik bir kaç not böyle ....

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler