10 Temmuz 2010 Cumartesi

2 Yeni Blogumuz Daha Oldu.

Ana blogumuz  http://golsmacservis.blogspot.com/ un 2 yeni yavrusu daha oldu.Böylece 3 yavrusu oldu :))
Önce  http://fenervoleybol.blogspot.com/  'u açtık.Şimdi de Erkek ve Bayan Basketbol takımlarımız için ayrı ayrı 2 yeni blog açtım.
Fenerbahçe Erkek basketbol takımı için ;
http://basketfener.blogspot.com/

Fenerbahçe Bayan bsketbol takımı için ;
http://fenerinkraliceleri.blogspot.com/


  Bu bloglarla zamanımız ölçüsünde takımlarımızı daha yakından takip edip,her türlü haber,bilgi,araştırma,yorumu sizlere ulaştırmaya çalışacağız.
  Aslında Fenerbahçe Spor Kulübü her branş için profesyonel siteler açmak zorunda ama yapmıyorlar.
Resmi sitenin durumu da malum.Bu konuda büyük bir boşluk var.Bu yüzden nacizane amatörce bu boşluğu bir nebze de olsa doldurmaya çalışıyoruz.Bloglarımızın formatı normal blog anlayışından farklıdır.Bloglarda insanlar bir konuda sadece kendi düşüncelerini yazarlar.Ben bunu yeterli görmüyorum.Biz de kendi özgün yorumlarımızı yazıyoruz ama bunun yanı sıra haber,bilgi,istatistik,resim,video v.s. koyuyoruz.Böylece bir nevi arşivde oluşturuyoruz.3-5 sene sonra eğer kalırsa bu yazdıklarımız ,birileri bir başlığa girdiğinde sadece maçın yorumunu okumamalı,maçla ilgili kimler oynamış,kim kaç sayı,kaç gol atmış,kim kart görmüş,istatistik,resim v.s.de bulabilmeli.Benim blog tutma anlayışım budur.Gerektiğinde kopyala yapıştır da yapıyoruz çünkü öyle gerekiyor ama salt öyle kalmıyor,kendi özgün düşüncelerimizi de yazıyoruz.
 Yeni bloglarımızda bu anlayışta olacak.Her şey olacak.Arşiv işlevi de görecekler.
Özellikle bayan basketbol takımımız için blog yoktu ya da ben göremedim.Erkek basketbolla ilgili bloglar var ama Fenerbahçe erkek basketbol takımı ağırlıklı az sayıda blog vardı.
Şampiyonluk ve Kupa sevinçlerini paylaşmak dileğiyle inşaallah hayırlı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler