21 Şubat 2011 Pazartesi

Beziktaş'a İnönü'de Koyduk : 2-4 !!!




5' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Necip'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk iki kişi arasından yükseldi onu geçen topa savunmada Necip kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.


65' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı penaltı golü ile durumu 2-2yapıyor.


71' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.Emre sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Alex iki kişi arasından kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

74' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex ile 4. golü buldu.Dia ceza sahası içine arapasını verdi, Alex topla buluştu kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı kaleci Rüştü'yü geçti ve dar açıdan plase vuruşla topu ağlara gönderdi.



* Tebrikler Koçlar ve teknik heyet.
* Allahıma şükürler olsun koyduk geldik.Maç öncesi ''Yaralı karga'nın son çırpınışları'' olacağı için sıkıntı olabilir,o yüzden beraberliğe razıyım demiştim ama helal olsun koçlara beklentilerimin üstünde bir sonuç yarattılar.
* Maç öncesi yazdığım yazıdaki pek çok şey gereçekleşti.Schuster en büyük silahımız demiştim.Ferrari'yi oynatması,Bobo'yu kadroya almaması,yedek stoper almaması,10 kişi kaldıktan sonra Aurelio girerken Simao veya Guti'yi çıkaracağına Necip'i çıkarması  önemli güzelliklerdi bizim adımıza.Bunun yanı sıra göbeğe Necip - Ernst tercihi ne kadar doğru gibi görünse de Necip'in kendi kalesine gol atması ve Ernst yerine Necip'in Alex'i tutma görevi de bize artı kazandıran durumlardı.
* Ayrıca gene önde basacağımızı ama bunu sürekli yapamayacağımızı o yüzden ikinci yarı kondisyon sorunu olmaması için kontrollü olarak belli periyotlarda bunu yapmamız gerektiğini yazmıştım.İlk 30 dakika çok iyi yaptık ,90 dakika yapmak zaten mümkün değildi.Devreye kadar biraz oyunu kontrol etmek için geri çekildik ve Ekrem kazmasınının 100 kere vursa 1 tane daha atamayacağı bal bir gol yedik.Orta sahada Emre'nin sakatlığı ve kart için kontrollü olması da son 15 dakikadaki düşüşte etkendi.
  İkinci yarı başında gene akıl almaz bal bir gol daha yedik.Top İT'in önüne düştü,yok böyle bir şey.
Sonrasında kırmızı kart kırılma anı gibi görülse de esas kırılma noktalarını yazacağım,2-1'den sonra paniği atlatıp gene baskı ile maçı kurtaracağımız açıktı.Kaçan gollerimiz var ve Ferrari'nin Lugano'yu güreşte künde ile tuş etmesine verilmeyen penaltı vardı.Sonrasında zaten malum an geldi haklı olarak.
 Gene dediğimiz gibi Cüneyt Çakır maçı etkiledi.Umarım bizi yakmaz demiştim,neredeyse yakıyordu.
Duran top bizim en büyük silahımız ,onların en önemli zaaflarından biri demiştim.Oldu.
* Maçın kırılma anı herkesin söylediği gibi Almeida'nın kaçırdığı,Volkan'ın kurtardığı ve penaltı-kırmızı kart pozisyonu değil,asıl maçın 14.dakikasında Ekrem'in kırmızı kart görmemesi ve Dia'nın 2-0 olacak direkten dönen şutu idi.Diğer Dia ve Niang'ın ilk 30'da kaçırdıklarını saymıyorum bile.
Zaten gol pozisyonu 11-4 lehimize.
* Ayrıca geçen hafta Ankaragücü maçında İT 2 kez sarı kartlık ,1 kez son adam penaltı + kırmızı kart görmekten kurtarılmıştı 4 sarı kart sınırındayken.Atılmayan Ekrem ile beraber golleri atan adamlar oldular.
* Kr'Alex ne söylemek lazım bilemiyorum.SADECE AYAKLARIN DERT GÖRMESİN diyorum.
ALLAHINA GURBAN BÜYÜK KAPTAN.9 dakikada ''Hat Trick''yaparak bir tarih daha yazdı.
 3.golden önce topu kazandıran Alex'ti.Verdi,kaçtı ve Emre'nin mükemmel ortasına kafa ile taktı 3.golü.
* Lugano gene günah keçisi yapılmaya çalışılıyor.Neymiş gene provokatörlük yapmış,tahrik etmiş bla bla.
Pess yani.Daha 1.dk.da Ferrari gene duran topta tutuyor,çekiyor.Verilmeyen penaltı ortada.Kırmızı kart pozsiyonunda yaptığı hiç bir şey yok ve dirseği yiyor.Onun  ne kadar etkili bir duran top adamı olduğu için rakipler asıl ona her türlü pisliği yapıyorlar.Deniz Gökçe gibi hazımsızlar iyi izlesinler.
* Bana göre maçın yıldızı Alex ile birlikte Dia idi.Müthiş yardırdı.8jk sağ tarafını felç etti.Son hareket ve etkili şut eksiklikleri var ama öğrenecek.Daha çok genç.Emir Preldziç gibi çok iyi bir oyuncu olacak.Toplu,topsuz sürati müthiş.Helal Olsun Dia.
* Diğer oyuncularımızın hepsi de ellerinden geleni yaptılar.A.Santos'un defansif zaafları belli artık.İlk 30'dan sonra yardıran Dia'nın yardımda eksik kalması ve Q7'nin de onun  kanadına geçmesi ile zorluk çektik ve çok kolay çalım yiyerek 1.golü yedirdi.A.Santos'un defansı zayıf ama hücum yönü iyi ama ,topla çıkışları artısı.
Ama seneye mutlaka piyasası varken satılmalı ve yerine Taiwo alınmalı.Defansif yönü de kuvvetli bir sol bek alınmalı.
* Sakatlık sorunları olmasına rağmen fedekarlık yaparak oynayan Gökhan,Dia,Emre,Niang gibi oyuncularımızı da kutluyorum.Gökhan riske etmedi ve fazla ileri çıkmadı.Emre de eskisi gibi preste agresif değildi.
* Bu maç kalan maçlarımız içinde en zor maçımızdı bana göre.3 puanla geçmek olağanüstü bir avantaj oldu.
Şimdi gs ve Eskişehir deplasmanları var kalan maçlar içerisinde zor gözüken.Bunlarda da şu form ve isteği yanısıtırsak alırız.Ama esas dikkat etmemiz gereken kolay gibi gözüken maçlar.Önümüzdeki 3 maç ;Kasımpaşa,Gençlerbirliği deplasmanı ve Konyaspor maçları daha zor geçebilir.Çünkü konsantrasyon sorunu olabilir.Biz geçen yıl Şampiyonluğu son maçta kaybetmedik,sahamızda Kasımpaşa'ya yenilmemiz ve Diyarbakır beraberliği ile kaybettiğimiz puanlarla kaybettik. Bunu asla unutmamalıyız.
* Şimdi hamsiler gene kazanmış,biraz canımız sıkıldı ama sorun değil.Bekliyordum bu sonucu.Çünkü Hikmet Karaman Donkişot biri ve deplasmanlardaki oyunu oynatamıyor.Hamsiler de tipik kontratak deplasman takımı.Maçı izlemedim ,hiç bir bilgim de yok ilk yarı ve maç sonu skorlarından başka ama ilk yarı 1-0 önden maçı 2-1 veriyorsa Hikmet Karaman yüsüsün gitsin.(Fırat Aydınus yapacağını yapmış gene.85'de penaltıyı vermemiş,o top gidip gol olmuş) Bekliyordum bu sonucu dedim çünkü Barcelona maçını izlemeye gitti Hikmet efendi ve oyuncularını da rövanş maçına götüreceğim olayları falan.Yani Manisa'nın gündemi Trabzon maçı değil Barcelona'ydı.Olacağı bu değil mi ?
* Renksiz Semt Takımı 8jk ,nam-ı diğer ''duruş takımı'' na da ''Beter Ol Beter '' diyorum.
''Asla büyük olamayacaksın.Haddini bil,itaat et ve Otur oturduğun yerde'' diyorum.
* Son olarak ; Aziz Bey hakkındaki düşüncelerim değişmiş değil ancak sezon sonuna kadar bu savaşta yanında yer aldığımız için muhalefeti askıya alıyorum ve İstifa istemi ve resimlerini kaldırıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler