20 Şubat 2011 Pazar

TBL 18.Hafta : Fenerbahçe Ülker - Bornova Belediyesi : 97-72 !!!


SALON: Sinan Erdem Spor Salonu

HAKEMLER:
Erşan Kartal – Turgut Işık – Tekin Özübir

FENERBAHÇE ÜLKER (97):
Roko Ukic 9 (2 ribaund- 6 asist), Erbil Eroğlu (1 ribaund- 1 asist), Ömer Onan 11 (1 ribaund- 2 asist), Darjus Lavrinovic 13 (6 ribaund- 1 asist), Sarunas Jasikevicius 10 (2 asist), Kaya Peker 9 (6 ribaund- 3 asist), Oğuz Savaş 6 (9 ribaund- 2 asist), Tarence Kinsey 5 (2 asist), Berkay Candan 4, Sean May 11 (5 ribaund- 3 asist), Emir Preldzic 19 (2 asist)

BORNOVA BELEDİYESİ (72):
Serdar Yavuz 3 (1 ribaund- 1 asist), Ümit Sonkol 18 (7 ribaund- 2 asist), Mardy Collins (2 ribaund- 2 asist), Kimani Ffriend 19 (8 ribaund), Tyler Smith 8 (6 ribaund- 5 asist), Soner Şentürk 7 (1 ribaund), Alexander Sensley 17 (2 ribaund- 2 asist)

1.PERİYOT: 26-16
2.PERİYOT: 22-15
3.PERİYOT: 29-14
4.PERİYOT: 20-27

*************************
 * Tebrikler takıma ve teknik heyete.
* Maçın FB TV'de banttan tekrarını izledim.
* Zalgiris şoku ve Oli kader maçı öncesi iyi bir idman maçı oldu bizim için.
* Ukiç'in 3 gün sonra dönmesi - 19.14 dk.9s.2r.6a.3tç - güzel ama keşke bu maçta hiç oynamayıp,Zalgiris maçında 5 dakika dahi oynayabilseydi.İnşaallah 1 sayı ile de olsa alırız Oli maçını yoksa hala aklımdan çıkmıyor Zalgiris maçı temelli kahrolurum.
* Emir'e maşaallah tam zamanında oldu :)).Evet artık oldu diyebiliriz.Zira zaman zaman ne zaman olacaksın 4 sene oldu diye çok eleştirdiğimiz oldu.Çok yönlü - voleyboldaki universal gibi - çok iyi bir oyuncumuz oldu.
Tanjeviç'e - hiç sevmem bilen bilir - bir kez daha teşekkürler.Vefa boza veya semt adı değildir bence.
Artı prosedürünü hallederler inşaallah ta en az 10 yıl çok iyi bir Milli takım oyuncusu da kazandık.
Bir başka deyişle Fenerbahçe böyle bir oyuncu armağan etti.
Hangi Fenerbahçe ? Envai çeşit engellemeler,hainlikler  yapılan Fenerbahçe.
* Aklım fikrim uzunlarda.Lavri 13s.6r.4tç.ile oynamış ama neye yarar ? Kaunas'ta neredeydin be kardeşim ?
Oğuz 26 dk.6s.9r.Kaya 19.41 dk.9s.6r.
* Ve May.Tüm dikkatim üzerinde.Çünkü başka şansımız yok.Kesinlikle yanlış transfer olduğunu bir kez daha yazıyorum ama bundan sonra hiç bir olumsuz hareketini değil olumlu hareketlerini kaale alacağım.
O yüzden bugün 15.15 dk.11s.(10/5 ikilik,1/1 s.atış),5r.3a.1tç.sını önemsiyorum.Ki bence daha fazla süre almalıydı.Gereksiz yere hasta Ukiç 19.14,Ömer 22.24 dk. süre alırken ,May maç kondisyonu ve ritmini kazanması açısından daha fazla süre oynamalıydı.
* Gerçekten de hocayı anlamadım.30 sayı fark olmuş niye hala Ukiç,Ömer,Kinsey'i riske ediyorsun hocam Allah aşkına yani ? En ufak bir bilek burkulması olsa yandık yani.Ödüm koptu maç boyunca yahu.
* Oynat gençleri derken,Erbil ve Kerem Hotiç 4 dk.kala,Berkay 2 dk.kala oyuna girdi.Kerem Hotiç ve Berkay ilk kez süre aldılar resmi bir maçta.Berkay'da ilk sayılarını attı.4s.Hayırlı Olsun.
İnşaallah uzun süreler devam ederler.Son 2 dakika ilk 5'te 3 tane alt yapıdan oyuncumuzu görmek çok sevindiriciydi.Maxim sanırım sakat veya hasta olduğu için yoktu.O da olsaydı oynardı ve 4 tane olurdu.
* Marko Tomas sanırım riske edilmedi.Umarım Oli maçında sahada olur.
* Kinsey 2 tane smaç kaçırdı ama 3.cüyü fena bastı.
* Taraftar ile ilgili şunu sevinerek yazayım,az seyirci vardı ama bilinçli ve iyi bir profil vardı.
Erbil ve Hotiç çembere bile değdiremedi şutlarını alkışladılar,destek verdiler.Kinsey smaçları kaçırdı,alkışladılar.Bunlar güzel görüntülerdi.
* Raşid Mahalbasiç yabancı kontenjanı nedeniyle kenarda Vidmar'ın yanındaydı.
* Vidmar demişken,sözleşmesi askıya alınmış.1 yabancı transfer hakkımız daha var.Uzun bir yabancı almalıyız.
* Ne zamandır yazacağım ama unuttuğum bir not var.FB TV ve resmi site maçla ilgili haber verirken,mutlaka şöyle diyor ;''Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turan Şahin ve  Semih Özsoy da izledi''
  Bize ne kardeşim ,şart mı ille de bunu söylemeniz ?
* Bornova'ya gelince; yeni Amerikalıları Sensley iyi adam.Faydalı olur.Eski bjk'li Kimani Ffriend ve her bizim maçta coşan Ümit Sonkol da iyi isimlerdi.
* Banvit'in Edirne'de Olin'e,Doping Pilsen'in de Karşıyaka'ya yenilmesi günün güzel sonuçlarıydı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler