30 Ekim 2011 Pazar

Fenerbahçe Ülker - Bandırma Kırmızı : 93-60 (Şükür Kavuşturuna Engin).



SALONAbdi İpekçi Spor Salonu

HAKEMLERİsmail Aydın, Ozan Çakar, Murat Ciner

FENERBAHÇE ÜLKER (93)Curtis Jerrells 3 (4 ribaund), Ömer Onan 20 (2 ribaund, 2 asist), Engin Atsür 8 (1 ribaund, 3 asist), Gasper Vidmar 4 (6 ribaund, 1 asist), Kaya Peker 10 (5 ribaund, 2 asist), James Gist 11 (12 ribaund, 2 asist), Oğuz Savaş 2 (3 ribaund, 1 asist), Metecan Birsen (1 ribaund), Hakan Demirel 7 (1 ribaund, 1 asist), Berkay Candan 4 (1 ribaund), Bojan Bogdanovic 18 (5 asist), Emir Preldzic 6 (5 ribaund, 2 asist)

BANDIRMA KIRMIZI (60)Mert Gizir 2, Şafak Edge 16 (2 asist), Cenk Şekeroğlu 8 (2 ribaund, 3 asist), Ahmet Fatih Cantitiz 8 (5 ribaund, 3 asist), İbrahim Yıldırım 4 (2 ribaund, 1 asist), Talat Alp Altunbey (3 ribaund), Gary Jerome McGhee 22 (12 ribaund), Anıl Binici (1 ribaund)

1.PERİYOT: 36-16
2.PERİYOT: 18-10
3.PERİYOT: 18-17
4.PERİYOT: 21-17




Uzun süreli sakatlığının ardından sahalara Bandırma Kırmızı maçıyla dönen Fenerbahçe Ülker oyuncusuEngin Atsür ise bundan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Engin, 1 sene 3 ay gibi uzun bir sürenin ardından oynamaya başladığını hatırlatarak, şunları söyledi: 

“İlk defa Fenerbahçe Ülker formasıyla sahaya çıktım. Özel bir gündü. Bu zorlu dönemden geçerken bana destek olan takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe gönülden teşekkür ediyorum. Aynı zamanda daha önce formasını giymediğim halde beni bağırlarına basan taraftarlara teşekkür ediyorum”

Maçla ilgili görüşlerini de aktaran Sarı-Lacivertli oyun kurucu, “Bugün başından sonuna kadar rakibi ciddiye aldık. Genç ve yetenekli takım. Onlara hak ettikleri saygıyı gösterdik ve iyi maç çıkardık. Hafta içinde Nancy maçı var. Önemli bir prova oldu” şeklinde konuştu.



***********************
* Yorumu yazılacak bir maç değildi.
* Tek sevindirici konu Engin'in dönüşüydü.Hoşgeldin,Şükür kavuşturuna Engin diyorum.
İnşaallah bir daha sakatlık yaşamaz.1 yıl 3 Ay boyunca uzak kalmak ne demek ?
Ancak buram buram basketbolcu koktuğu nasıl da belli oluyordu.Top eline yakışıyor,neredeydin be güzel kardeşim dedirtiyordu.Kendisinin de belirttiği gibi hiç bu takımın formasını giymediği halde taraftarın - bizimde - dilinden düşürmemesi hem kendisi için gurur verici hem de Fenerbahçe taraftarının ne kadar kadirşinas olduğunu göstermesi açısından da önemliydi.
 Çok sevindik Engin Çookkk....
* Dedik ya teknik,taktik konuşulacak bir maç değildi diye.Öyleydi.
Sadece Engin'in dönüşü,Ukiç'in yokluğu,Ömer Onan'ın öne çıkışı,Bogdanoviç'in hele şükür dedirtişi,Gist'in 12 ribauntu ve 3 bloğu,Curtis'in 0 asisti,Oğuz'un böyle bir rakibe karşı bile silik kalışı,Metecan'ın ilk resmi maçına çıkışı,Berkay'ın da 2.resmi maçında sayılarına kavuşuşu (4s.1r.),böyle bir rakibe karşı bile 14 top kaybı,gene 21/14.%67 düşük serbest atış yüzdesi çıkarabildiğim notlardı.
* Genç rakipte ise Amerikalı Mc Ghee iyi oyuncu.Şafak ve İbrahim de geleceği parlak oyuncular.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler