3 Aralık 2008 Çarşamba

Burnley Fırtınası devam ediyor .Önce Chelsa,şimdi de Arsenal 2-0

Önce Chelsea, sonra Arsenal!

Önce Chelsea, sonra Arsenal!

Burnley [2 - 0] Arsenal
06' [1 - 0] K. McDonald
57' [2 - 0] K. McDonald

Stat: Turf Moor

Burnley: Jensen, Jordan, Caldwell, Carlisle, Duff, Blake (Dk. 77 Elliott), McCann, Alexander, Paterson (Dk. 74 Akinbiyi), McDonald (Dk. 60 Gudjonsson), Eagles

Arsenal: Fabianski, Hoyte, Silvestre, Randall (Dk. 72 Bischoff), Gibbs, Rodgers (Dk. 46 Lansbury), Merida, Ramsey, Wilshere (Dk. 63 Simpson), Vela, Bendtner

Sarı Kartlar: Dk. 46 Randall, Dk. 90 Merida (Arsenal)

İngiltere Lig Kupası (Carling Cup) çeyrek final mücadelesinde Burnley'nin konuğu olan Arsenal turnuvaya veda etti.

Arsenal'i McDonald yıktı

Arsene Wenger'in ideal takımında forma şansı bulamayan isimlere şans tanıdığı mücadelede Randall, Bischoff, Gibbs, Rodgers, Lansbury, Merida ve Simpson gibi genç isimlerin kendini gösterme fırsatı bulduğu mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı.

6. dakikada Manchester United'ın kontratlı oyuncusu olan Christian Eagles'ın sağ taraftan yaptığı ortayı kaleci Fabianski çelmek istedi ancak topu önünde bulan Kevin McDonald takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken McDonald 57.dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Kendisini savunmakta zorluk çeken Randall'dan önce davranan orta saha oyuncusu sağ ayağının dışıyla takımını rahatlatan golü kaydetti.

Kalan dakikalarda Arsene Wenger'in genç öğrencileri tüm çabalarına rağmen skoru lehlerine çeviremeyince bir önceki turda penaltılarla Chelsea'yi eleyen Burnley, aynı tarifeyi Arsenal'e de uygulayarak adını yarı finale yazdırdı.

Carling Cup'taki bir diğer çeyrek final mücadelesinde ise Premier League takımlarından Stoke City de alt lig temsilcisi Derby County'ye kaybetti.

Stoke City 0 - 1 Derby County

Böylelikle 2 Championship takımı Carling Cup'ta yarı finale ulaştı. Lig Kupası'nın diğer 2 çeyrek final mücadelesi ise 3 Aralık Çarşamba akşamı oynanacak. Program şöyle :

21 : 45 Watford FC - Tottenham Hotspur
22 : 00 Manchester United - Blackburn Rovers

********************
Bravo Burnley !!!!!!!!!!!!

Team 2008-09

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler