6 Aralık 2008 Cumartesi

''Kasaba '' Hoffenheim'i Tecrübe değil ''Bal'' durdurdu.1-2



Almanya Bundesliga I 2008/2009
Tarih : 05.12.2008 21:30 Stadyum : Allianz Arena
Hakemler : Florian Meyer
İY : 0 - 0
MS
Bayern Munich 2 - 1 Hoffenheim


24' Demba Ba


39' Carlos Eduardo
Ze Roberto 40'



49' (0-1) Vedad Ibisevic
Michael Rensing 54'

Philipp Lahm (1-1) 60'

Tim Borowski 61'



74' Sejad Salihovic
Tim Borowski 85'

Luca Toni (2-1) 90'



90' Isaac Vorsah


90' Andreas Beck



Ibisevic: "Bayern haketmedi"

Ibisevic: "Bayern haketmedi"

Bayern Münih ağlarını havalandırmasına rağmen takımı mağlup olan Ibisevic, galibiyeti hakeden taraf olduklarını belirtti.


Boşnak yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maç içinde çok kovaladık, sahanın büyük bir kısmını biz kapladık, en çok çalışan bizdik, ama günün sonunda bunun meyvesini alamadık. Bu büyük bir utanç. Bayern galibiyeti haketmedi. Hayat devam ediyor ama bu gibi maçları kaybetmemeyi öğrenmeliyiz."

Hoffenheim aldığı bu galibiyete rağmen ligde zirvedeki yerini koruyor.

**********************************************************************************
Kahroldum.
Sıkı bir Hoffenheim ve İbiseviç Fan'ı olduğumu burayı takip edenler bilir.
2 bal golü ile hem de Dünya da nefret ettiğim,birbirinin aynısı 3 takımdan birine böyle yenilmek çok üzdü beni.(Diğer 2'si gs ve Real Madrit'tir)
Almanya'nın gs'si B.Münich O meşhur ''gs balı'' ile hiç te hak etmediği bir galibiyet aldı ve 3 puanlık fark yarattı.3 puan fark devam edecekken,şimdi puanlar eşitlendi.
Maç boyu kafa kafaya,hiç geri adım atmadan başa baş oynadı HOF.Öyle ki son dakikalarda birazcık frene basıp,zamanı geçirmeye oynasalar,futbol dışı şeylere başvursalar maç 1-1 bitmişti.
Ama futbolu hiç bir zaman çirkinleştirmediler.Son saniyede affedilmeyecek bir hata,maç boyu saç,baş yolduran Toni gibi kazmaya ve BM'ye haksız bir ödül oldu.Gole öyle bir sevindiler ki,sanki CL Kupasını kazandılar.Anlayın artık.
Beraberlik golü de aynı şekilde defansa çarpıp girdi.Bal işte.Şu Lahm'ı zaten ne zaman görsem Avrupa Şampiyonasında bize attığı O gol geliyor aklıma ve içim acıyor. İbiseviç gene golünü attı ama biraz daha dikkatli olsaydı galibiye golünü atabilirdi.
Ralf Ragnick orta sahada biraz daha mücadele gücünü arttırmak,direnç sağlamak için Salihoviç'i kesmiş,Ogbuke ile başlamıştı.74'te aldı ,
biraz geç aldı bence.

Ve 87'de Salihoviç O şansı yakaladı ama atamadı.O zaman dedim ,atamayana atarlar olmasa bari diye.Maalesef korktuğum başıma geldi.
Çok yazık oldu çookkkkkkkkkkk.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler