22 Mayıs 2009 Cuma

8JK'ya İnönü Stadı için Bakanlık Kıyağı !!!!!!!!!!!!!!



1. İnönü zaferi

Beşiktaş İnönü Statı için Kültür ve Turizm Bakanlığı, beklenen izni verdi ve proje Anıtlar Kurulu’na gitti.


Yeni İnönü Stadı’nın önünde en büyük engel olarak görünen Kültür ve Turizm Bakanlığı, beklenen izni verdi ve proje Anıtlar Kurulu’na gitti. Hiçbir sorun kalmadığını belirten siyah-beyazlıların haziran ayı içerisinde çalışmalara başlayacağı ifade edildi

Beşiktaş, İnönü Stadı konusunda beklediği müjdeyi nihayet aldı, artık iş yıkıma kaldı. Yeni projenin önünde en büyük engel olarak duran Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın sonunda onay verdiği ifade edildi. Siyah-beyazlılar da, Günay’ın çekinceleri ve istekleri doğrultusunda, proje üzerinde revizyona gitti.
Başkent ekipleriyle oynanan maçlar için Ankara’ya giden ve burada Ertuğrul Günay ile görüşen Başkan Yıldırım Demirören’in girişimleri sonucu projenin Anıtlar Kurulu’na gittiği belirtildi. Bakan Günay ile defalarca projeyi konuşan siyah - beyazlı yönetim, seyirci sayısı konusunda da bakanlıkla uzlaşmaya varınca, yeni stat için artık hiçbir engelin kalmadığı ifade edildi.
Anıtlar Kurulu’nun büyük bir olasılıkla projeyi imzalayacağı ve işin artık stata kazma vurulmasına kaldığı bildirildi. Bütün bürokratik prosedürleri yerine getiren Beşiktaş Yönetimi, yeni stat konusunda artık bütün sorumluluğu kendisine geçirdi. Bundan sonra stadın yıkılıp yenisinin yapılması konusunda inisiyatifi ele geçiren Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray maçından sonra bir araya gelerek bir yol haritası çizecek. Demirören’in en geç haziran ortasında stadın yıkılması için düğmeye basacağı vurgulandı.

Milliyet

**************
Bir Skandal Karar daha.
Yazıklar Olsun Ertuğrul Günay ve Turizm Bakanlığı.
İnönü Stadı Tarihi Eser Statütüsünde.Sit Alanı.
1 çivi dahi çakamazsınız.
Hoş tadilat bile yaptılar ya.
Seyrantepe Peşkeşine seslerini çıkarmayan ''Duruş Takımı'' (!)
bunun için sus pus tu işte.
Haberde Anıtlar Kurulu da imzalayacak demiş ama biraz zor.
SON KALE ANITLAR KURULU.
Eğer artan baskı dozajına karşı dik durabilirlerse daha çok beklerler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler