21 Mayıs 2009 Perşembe

Bornova Belediyespor Beko Basketbol Ligine Gümbür Gümbür Geliyor !!!!!!!!




Sındır, "Bu takımla ne kadar övünsek az. İzmir'e çok önemli bir başarı getirdiler. Şimdiki hedefimiz Beko Basketbol Ligi'nde kalıcı olup üst sıraları zorlayacak bir takım kurmak. Bu büyük başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

İzmir'in basketbolda yeni gururu Bornova Belediyespor ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Bornova gümbür gümbür

Yeşil-Beyazlılar BEKO Basketbol Ligi'ne 2 milyon TL'lik bütçeyle girecek ve Aclan Kavasoğlu yönetiminde güçlü bir ekip kuracak

Geçtiğimiz sezon olağanüstü bir başarı göstererek BEKO Basketbol Ligi'ne terfi eden Bornova Belediyespor, Birinci Lig'de kalıcı olabilmek için son derece önemli kararlar aldı. Yeşil-Beyazlı kulüp antrenör Aclan Kavasoğlu ile devam edecek, 2 milyon TL'lik bütçeyle de güçlü bir kadro oluşturacak.

Bornova Belediyespor, lig yayın gelirleri vee İDDAA'dan yaklaşık 900 bin TL elde edecek, kalan 1 milyonluk bölümü ise belediye ve sponsorlar karşılayacak. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Bornova'nın sesini basketbolda duyuracaklarını, başarılı takımlarını ligde kalıcı bir ekip haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sındır, isim hakkını Kayserispor'a satma haberlerinin asılsız olduğunu, bunu hiçbir zaman düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

LİSTE HAZIR
Türkiyede hiçbir otoritenin şans tanımadığı Bornova Belediyesporu Süper Lige taşıyarak büyük takdir toplayan antrenör Aclan Kavasoğlu, yönetimle önümüzdeki sezon için görüşmelerini sürdürüyor. Kavasoğlu anlaşmaya vardığı taktirde transfer listesi hazır. Listede tanınmış, BEKO Basketbol Ligi'nde randıman veren, isim yapmış üç Amerikalı oyuncunun da bulunduğu bildiriliyor.

************
Haydi Hayırlısı diyelim.
Sevindim bu habere.
4 çok güzel yılım geçti Ege Üniversitesinde okurken Bornova'da.
Memleketlerimden biri olarak görürüm hep.
İTÜ yerine herkesi şok ederek çıkmışlardı BBL'ye.
Ama ondan öncesi var.

19 ay gibi kısa sürede Basketbol Erkekler Bölgesel Lig'den 2 yıl üst üste şampiyon olarak adını Beko Basketbol 1. Ligi'ne yazdırıp İzmir'i ayağa kaldırdılar.
İnşaallah kalıcı olurlar.
Aliağa Belediyesi örnek olsun onlara.
Sezon başında büyük paralar taahhüt ederek kadro kurdular ama verilen sözler tutulmayınca hoş olmayan durumlar yaşandı.
Neyseki son anda kümede kaldılar.
Bornovalı dostlarımız ayakları yere sağlam basarak adım atmalılar.
Başarılar Bornova'm.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler