5 Ağustos 2010 Perşembe

Düş artık yakamızdan Padişah Aziz !!!!!!!!!!!!

 Şu saate kadar hem bilgisayarı açmak bile istemediğimden hem de saf saf belki bir onurlu,haysiyetli davranış gösterirler de defolup  gittiklerini açıklarlar diye bekledim.
  Yukarıdaki resimde kaçtığı gibi gene ortalıktan tüydü Aziz ve tık yok.Yönetiminden zaten O nefes alın demeden nefes bile almadıkları için haliyle ses yok.
 Ya ne yüzsüz adamlarsınız be kardeşim.İnsanlarda zerre kadar onur,şeref,haysiyet olur.
Aykut'muş,Daum'muş,şuymuş buymuş konuşmak yersiz.Çıbanın başı Aziz'dir.
Defalarca yazdığım gibi o koltuğu dolduracak çapı yoktur,çoktan miadı dolmuştur ama yüz olmadığı için gitmez.Ya Sağlık sorunları ya da ikide bir ifade verdiği o konu yüzünden gider ancak.Sağlık ile ilgili bir şey dileyemeyeceğimize göre O Savcı bir iyilik yapsın da milyonlarca Fenerbahçeli'yi kurtaracak bir karar alsın.
 Aynen bunu istiyorum başka çaresi yok çünkü.Gitmiyor adam.
  Ya adam gibi görevinizi yapın ya da defolup gidin yapabileceklere yol açın.
Böyle şey olur mu ya.Senin ne babanın çiftliği ne de bir şirketin burası.
 13 senede insan hiç mi ders almaz ya.Nato kafa Nato mermer olsa gene bir şey öğrenir.
Aykut efendi boş konuşuyor ikidir bazı gerçeklerle yüzleşmeliyiz falan filan.

“Doğrusunu söylemek gerekirse birikmiş sorunlarımız var. Bunlarla yüzleşmek zorundayız. Gol sorunu ve gol yeme sorunu her zaman olabilir. Bir takım ‘çok gol yiyor’ veya ‘atamıyor’ denilebilir, her zaman söylenen klişelerdir bunlar. Ancak, Fenerbahçe’deki 13-14 aylık serüvenim içinde dışarından da gördüğüm şey; birikmiş sorunlarımız var ve bunlarla yüzleşme zamanımız geldi. Geçen sene veya Daum’dan dolayı oldu diye asla demiyorum. Genel olarak söylüyorum bunları. Bunları tespit ve tedavi etmesi gereken de benim. Bunu söylüyorum en azından.”
“Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz.. Ancak esas olan devam edecek şu ki Fenerbahçe bu sene hem değişecek, hem de şampiyonluk için bir numaralı aday olarak yoluna devam edecek.. Fenerbahçe değişecek.. Bu dönüşümü de, kafamdaki şekilde tamamlayacağız..”
E tamam biz de onu yazıyoruz hep.
Bu takımda köklü bir revizyon yapılmalı.Bunu herkes biliyor ama sen Ocak Ayında ne demiştin Aykut Efendi ?

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, gerekmedikçe transfer yapmayacaklarını ve büyük bir ihtimalle de mevcut kadroyla yollarına devam edeceklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası`nda çeyrek final kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Sportif Direktörümüz Kocaman, şunları söyledi: "Olağanüstü bir durum söz konusu olmadığı takdirde transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bazı isimlerle görüşmelerimiz var ama şimdilik transfer aşamasına gelmedi. Belki çok iyi ve olağanüstü bir ismi birkaç gün içinde kadromuza katma gibi bir durum olursa transfer gerçekleşebilir. Ancak büyük ihtimalle mevcut kadroyla devam edeceğiz."

 Senin Başkan'ın ve Yönetimin 2 Ay'da bir tane golcü alamadığı için kim yapacak o 8-9 oyuncu gönderip 8-9 kaliteli oyuncu almayı.Sen çıkar boş boş konuşursun öyle işte.

 1-0 mağluğken ikinci yarıya ne kadar formsuz olsa da  takımdaki en yaratıcı oyuncu Alex'i çıkarıp Selçuk  ile başlaman  senin vizyonunun ne olduğunu gösteriyor Aykut efendi.

 Ali Bilgin,Deniz,Wederson gönderilince revizyon yapıldı zannediyordunuz tabii.

Kıçı kırık Bursaspor'u ihya ettin,kıçı kırık İsviçre'liler ve Bursasporlular dalga geçiyor koskoca Fenerbahçe ile sayende.Seneye Eskişehirspor'un da arkasında olmak için devam Aziz devam.
  Dün akşam 45 bin seyirci Aziz İstifa diye stadı inletmeliydi ama koyun gibi 20 bin kombine alan yalakalardan ne beklenirdi ki ? Yazıklar Olsun hepsine.

  Ya uzatmaya gerek yok aslında.

13 sene Oldu
Senin süren doldu.
Yeter artık Aziz
Artık İstifaaaaaaa
Ooooooooooooooo

Sağduyulu gerçek bir taraftar ne güzel noktayı koymuş ;

umutlarımıza beton döktün aziz yıldırım. 


NOT :
Belirsiz bir süre Fenerbahçe Futbol Takımı ile ilgili hiç bir şey yazmayacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler