13 Ağustos 2010 Cuma

SÜPERLİG TAKIM İNCELEMELERİ : KASIMPAŞA

Kasımpaşa.JPG


http://img191.imageshack.us/img191/4599/kasmpaap.jpg 


Kasımpaşa 1.JPG
 
Gelenler : 
Georgi Sarmov (Orta Saha - Levski Sofya),Nikolay Dimitrov (Orta Saha - Levski Sofya),Aboul Rahim Sebah (Defans - Charleroi - Belçika),Ersen Martin (Manisaspor),Seyit Güler (Orta Saha- Anderlecht),Hüseyin Kala (Forvet-Etimesgut Şekerspor),Fernando Varela Ramos (R.Mallorca),Luis Henrique de Souza (A.Gücü),Korhan Öztürk (Antalyaspor),Halil Çolak (Go Ahead Eagles-Hollanda 2.lig)

Nikolay Dimitrov (Orta Saha - Levski Sofya)
Georgi Sarmov (Orta Saha - Levski Sofya)
Savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olan 25 yaşındaki Georgi Sarmov  7 kez Bulgar Milli Takımı formasını giydi.
Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Nikolay Dimitrov 
3 kez A Milli takıma seçildi.
 Aboul Rahim Sebah (1991 doğumlu-Defans - Charleroi - Belçika)
Fernando Varela Ramos
Kasımpaşa-Kasımpaşa Ramos'u transfer etti
 Luiz Henrique de Sousa Santos (Stoper)
 
Gidenler : Andre Moritz (Kayserispor),Murat Akın (Orduspor),Sedat Yeşilkaya (Sivas),Emre Toraman (Konyaspor),Cenk İşler (Denizlispor),Koray Avcı (Ç.Rizespor)

 HAZIRLIK MAÇLARI
AZ Alkmaar - Kasımpaşa 2-1  Yekta
Kasımpaşa - Utrecht 3-0


Kaşımpaşa Hollanda'da..

 ''Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Herkesin söylediği gibi hazırlık dönemi yoğundur; gerek fiziksel, gerek ruhsal, gerekse de taktiksel anlamda... Takımı en üst seviyeye getirmek için çok yoğun bir tempo var. Oyuncularımız çok yoruluyor. Ama inşallah, sezon başladığında sezonun yükünü kaldıracak bir takım oluşacak. Geçen seneden 17 arkadaşımız duruyor. İlk 11'imizi koruduk. Bu kadromuza 12 tane ilave oldu. Bunun 5 tanesi yabancı oyuncular. Hepsi de seyredilerek alındığı için hiçbirinde bir hatamız yok. Hepsi gayet iyi, çok önemli oyuncular. Aldığımız Türk oyuncularımız da gayet iyi. Genç oyunculara önem veriyoruz. Yaptığımız transferlerin hiçbiri boş çıkmadı. Hepsi yüzde 100 isabet oldu.''

İLK 11

                               Tolga 
                         (Murat Şahin)
Keller   L.Henrique       Barış     Ergün
            (Aboul Rahim)              (Sancak)
Varela       Sarmov      Dimitrov     Yekta 
 (Korhan)
                Ersen Martin         Şahin Aygüneş
                (Gökhan Güleç) 
 
ANALİZ
Geçen sezon kesin küme düşen takımı Yılmaz Vural alıp kulüp bulamayıp boşta olan oyuncularla
mucize bir takım oluşturmuş,o takımla hem ligte kalmış hem de çok ses getirmişti.
 Gene bol transfer yaptılar.Ama esas bomba Hollanda kampında patladı.Yılmaz Vural birden bire
geçen sezon takımın yükünü çeken Koray Avcı,Murat Erdoğan (Kaptan),Emre Toraman ve Ali Güneş'in kulüple ilişkisini kesme kararı aldı.Bu karar büyük şok yarattı.
Futbolcular Yılmaz Vural'ı suçladı,Vural'dan ses çıkmadı.

''Vural kalleşlik yaptı'' 
Murat Erdoğan, Ali Güneş ve Emre Toraman’la birlikte kulüple ilişiği kesilen tecrübeli futbolcu Koray Avcı, "Yılmaz hoca antrenmanlarda yüzümüze güldü sonra arkamızdan vurdu. Çok kalleşçe bir hareket" dedi.

KASIMPAŞASPOR Kulübü dün sürpriz bir açıklama yaparak, önceki gün takımla birlikte Hollanda kampına götürülen futbolculardan Koray Avcı, Ali Güneş, Murat Erdoğan ve Emre Toraman ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Teknik direktör Yılmaz Vural’ın isteği üzerine gerçekleşen bu operasyona söz konusu oyuncuların tepkileri çok sert oldu. Geçen sezon 24 maçta ilk 11 başlayarak Kasımpaşa’nın en çok forma giyen futbolcuları arasında yer alan Koray, Vural tarafından sırtlarından vurulduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Yılmaz hoca için birçok şey söylerlerdi ama biz inanmazdık. Hollanda’da kaç gündür kamptayız, yüz yüze bakıyoruz, bizimle bir şey konuşmadı. Kampta, çok yorulduk diye takıma iki gün izin verdi. Biz izne çıkarken İstanbul’dan telefon geldi; Yılmaz Vural bizi kadroda görmek istemiyormuş! Bu ne biçim iştir.. İki hafta sonra lig başlayacak; bizi kampa götüren Vural şimdi istemediğini açıklıyor. Antrenmanlarda yüzümüze güldü sonra arkamızdan vurdu. Çok kalleşçe bir hareket. Açıkçası biz bunları haketmiyoruz.”

Takıma katkısı yoktu

Koray Avcı, medyayı da eleştirerek, “Bu tip adamları basın yarattı. Geçen sezon biz yüreğimizi koyup savaşmasak takım küme düşecekti. Ama basın başarıyı Yılmaz Vural’a mal etti. Medya onu abarta abarta neredeyse Mourinho yaptı. Şovdan başka takıma hiçbir katkısı yoktu” ifadesini kullandı.

Daha önce niye söylemedi?

Ali Güneş de kararın zamanlamasına dikkat çekerek, “Yılmaz hocanın ligin başlamasına çok kısa bir süre kala bizimle çalışmak istemediğini açıklaması ilginç. Bunu sezon hazırlıklarının başında söyleseydi, ne kaybederdi. Hiç olmazsa biz kendimize başka kulüp bulurduk. Yılmaz Hoca kendine yakışanı yaptı' diye konuştu. 
 
Geçen sezon çok iş yapan tecrübeli golcü Cenk İşler ile de yollar lig bitiminde ayrılmışt.Yeni transferler yapıldı ama ne verecekleri kapalı kutu.Mesela Ersen Martin hiç bir yerde tutunamayan bir adam Cenk'in verdiği katkıyı verebilecek mi ?  Bulgar oyuncular methedildikleri  kadar oynayabilecekler mi ? Büyük çıkış yapan Yekta bunu sürdürebilecek mi ?
Bu sorular belirleyici olacak Yılmaz Vural'ın takımı için.Vural gibi kurt bir hocanın elbette vardır bir bildiği ama başarısız olursa Koray Avcı'nın sözleri ortaya konulacaktır.
Bence işleri zor.Kümede kalmaları büyük başarı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler