12 Ağustos 2010 Perşembe

Türkiye - Romanya : 2- 0

Oyun kötü, skor iyi..


1-Henüz sezon başı ama hiç hazır değiliz.Savunma dağınık,hücumda kısır bir görüntüdeydik.
2-Hiddink bazı denemeler yaptı ama bence yanlıştı.Nuri'yi Aurelio'nun yanına sürüp,Emre'yi daha ileride forvet arkasında oynattı ilk yarıda ama tutmadı.Emre defanstan top alıp oyun kurma özelliğinde bir oyuncu,öyle kullanmak,hücuma desteğe gene göndermek gerekir.İkinci yarıda Nuri çıktıktan sonra Emre yerine döndü Arda oraya geçti,Kazım sağ'a girince Hamit'te sola gönderildi ama Hamit sol kanatta  oynayamadı.Sonra Hamit'i çıkarıp Sercan'ı aldı ama Sercan'ı da sol kanatta oynattı.Tuncay ile yer değiştirmeliydi.İlk yarıda forvette tek oynayan Mevlüt'ün yerine Tuncay oynadı.
3-Arda klasını gene gösterdi.1 direkten dönen sol şutu ve nefis golü.Türk futbolu içinde gs içinde çok önemli futbolcu.(Biz Fenerliler sevmesekte gerçek bu)
4-Tuncay cephesinde yeni bir şey yok.Sadece bant takmış kafasına ama onunla oyununu değiştireceğini sanmış galiba.Çok kötüydü.Sittin sene Avrupa'da oynasan da bir gram ilerlemen olmaz Tuncay.
5-Aurelio için,O alınıyor  Mehmet Topal niye alınmadı diye eleştirilse de hala ülkenin devşirme de olsa en iyi ön liberosu.Fenerbahçe'nin o gittikten sonra orta sahada toparlanamaması görülmüyor mu ?
6-Ülkede stoper mi yokta sol bek Hakan Balta'dan stoper devşiriliyor.( gs'de zaman zaman stoper oynasa da)  İ.Toraman sakat hadi neyse de.Bursaspor'dan Ömer Erdoğan ve İbrahim ne güne duruyor ?
7-Takımın seçilişinde hatalar var.Oğuz Çetin kurtul artık şu Fatih Terim efektinden.
8-Penaltı komikti.
9-45 yıl sonra galibiyet almak güzel ama bir an evvel toparlanmak lazım.Net gol pozisyonumuz yoktu,onların ise 2-3 tane vardı.
10-FB  seyircisi Milli takımı şartlar ne olursa olsun yalnız bıraktı.Ayıp.
11-Maçın yayınlayan Kanaltürk'ün yayını tek kelime ile skandaldı.2 tane hakem eskisi şarlatan'ın maç boyunca abuk subuk reklamı yapıldı durdu.Telegol sirkinin tanıtımından gına geldi.Yasin Dallı denilen çakma spiker baydı.Maç öncesi Erman denilen elemanın düşüşü çok komikti.Beter olsun..Rezil,kepaze oldu.
Gargamelin Onun Beyaz Şov'daki konuşmalarını Telegol'de çok kötü eleştirip,şimdi transfer etmesi de ne kadar midesi geniş ve omurga zaafiyeti çeken biri olduğunun açık ispatıydı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler