13 Ağustos 2010 Cuma

SÜPERLİG TAKIM İNCELEMELERİ : MEDICAL PARK ANTALYASPOR


Antalyaspor.JPG


http://img256.imageshack.us/img256/7752/antalyaspor.jpg
* Radoslav Batak yok kadroda.
* Sammy Ndjock - Kamerunlu Kaleci alındı.

1 ÖMER ÇATKIÇ
5 KEREM ŞERAS
6 ERKAN SEKMAN
7 MUSA NİZAM
10 NECATİ ATEŞ
11 ALİ ZİTOUNİ
12 GREGORY PROMENT
15 SEDAT AĞÇAY
18 POLAT KESER
19 HÜSEYİN ATALAY
22 VOLKAN ALTIN
24 DENİZ BARIŞ
27 IVAN RADELJİC
28 YENAL TUNCER
29 SERGE PACOME DJIEHOUA
33 SAMMY NDJOCK
35 TUNA ÜZÜMCÜ
39 İLKEM ÖZKAYNAK
50 VEYSEL CİHAN
58 ERTUĞRUL ARSLAN
86 Sidney Cristiano Dos Santos Tita
99 KENAN ÖZER

 TRANSFER RAPORU :
Antalyaspor 1.JPG
Gelenler : Gregory Proment (Orta Saha-Caen-Fransa),İvan Radeljiç (Stoper-G.Birliği),İlkem Özkaynak (Ankaragücü),Tuna Üzümcü,Yenal Tuncer (Bursaspor),Deniz Barış (Fenerbahçe),Kerem Şeras (G.Birliği),Kenan Özer (Forvet-Beşiktaş),Erkan Sekman (G.Antepspor),Tita (Ankaraspor-Kiralık),Samy Ndjock (Kamerunlu Kaleci-Lille B takımından)

İç transfer :  Necati Ateş, Ömer Çatkıç, Polat Keser, Ali Zitouni, Sedat Ağçay, Ertuğrul Aslan, Musa Nizam ve Veysel Cihan ile anlaşarak sözleşmelerini uzattı.

Necati 2 yıllık sözleşme yeniledi.
Necati imzayı attı..
 Tita (2 yıldır kiralıktı,1 yıl daha kiralandı.)
Tita Antayaspor'da kaldı
 İvan Radeljiç (30 yaşında.Boşnak Stoper-2 yıllık)
Ivan Radeljic Antalyaspor'da..
Gregory Proment (30 yaşında.1.75 cm.Fransız Ön libero.Caen takımından.2+1 yıllık.Fransa 1.liginde 226 maç oynamış,20+ golü var.FC  Metz altyapisindan cikma ve uzun yillar orada oynadi. daha sonra Caen takimia transfer oldu. 175 boyu var. fizigi cok iyi. mental olarak agresif bir oyuncu. teknik olarak penalti ve frikiklerde usta. pas yetenegi gelismis duzeyde.)
 Deniz Barış.33 yaşında.Her yerin (!) adamı.
 Kerem Şeras (26 yaşında.Ön libero.3 yıllık.)
 Kenan Özer (23 Yaşında.2 yıllık.Sağ ve Sol kanat.Bonservissiz.6 kez U19 Milli takımda oynayan Kenan, Bank Asya Ligi'inde 103 maçta 22 gol atttı.)
 Yenal Tuncer (25 yaşında.Sol bek.Kiralık)
 İlkem Özkaynak (28 yaşında,Sol bek,Stoper)
İlkem Özkaynak Antalyaspor'da..
 Tuna Üzümcü (28 yaşında.Stoper,sağ bek)
 Erkan Sekman.26 yaşında.Sağ bek.2 yıllık.
 Samy Ndjock (Kamerunlu Kaleci-Lille B takımından.20 yaşında)

Gidenler : Yalçın Ayhan,Şenol Can (Gaziantepspor),Fatih Ceylan,Hakan Özmert,Kerim Zengin (Karabükspor),Vahap Işık (Giresun),Korhan Öztürk (Kasımpaşa),Pini Balili (Bnei Yehuda),
 HAZIRLIK MAÇLARI

MP Antalyaspor - Al Wasl (BAE) 6-2
MP Antalyaspor - Hoffenheim 1-3  Hüseyin
Ömer, Erkan, İlkem, Tuna, Radaljiç (Dk.61 Musa), Proment, Ertuğrul, Deniz (Dk. 83 Zeki), Tita (Dk. 83 Hüseyin), Necati, Zitouni (Dk. 83 Tunahan)

MP Antalyaspor - 1860 Münich 1-1 Kenan
Polat (46. dk Sammy), Volkan, Tuna (46. dk Radaljiç) , Musa, Yenal, Sedat, Kerem Şeras, Hüseyin (46. dk Zeki), Kenan, Veysel, Sergey
Medical Park Antalyaspor'un bugün 1860 Münih ile oynadığı maça sakatlığı bulunan Ömer'in yanı sıra Necati, Ali, Tita, Erkan, Proment, Ertuğrul, Deniz, İsmail götürülmedi. 80. dakikasında Sedat çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Kırmızı-beyazlılar son 10 dakikayı bir kişi eksik oynadı.
MP Antalyasor - Nürnberg 0-1
 Polat, Erkan, İvan, Tuna (46. dk Musa), Yenal, Proment, Deniz, Ertuğrul (66. dk Kerem Şeras), Necati (79. dk Kenan), Tita, Ali Zitouni (Dk. 66 Sergey)
MP Antalyaspor - Alanyaspor 3-0 Necati (2),Musa Nizam
Medical Park Antalyaspor sahaya, Polat, Erkan, Tuna, Radaljiç, İlkem, Ertuğrul, Proment, Deniz, Zitouni, Necati ve Tita ilk onbiri ile sahaya çıktı.



2 yıl "Medical Park Antalyaspor"..


ANALİZ
Antalyaspor her ne kadar turizmin başkenti bir şehrimiz olsa da hep maddi imkansızlıklarla boğuşan bir takım oldu.Son 2 sezondur Mehmet Özdilek'in ciddi çabaları ve kiralık oyuncularla ligte tutundular ve geçen yıl da ZTK'da Yarı final oynadılar.Mehmet Özdilek 3.sezonunda artık iyice ipleri eline almış gibi.Gerçek bir Sportif Direktör gibi çalışıyor.RTE'nin mitinginde forma veriyor  sonra Başkan ile birlikte baş başa görüşecek kadar olayın içinde.
 Transferde gene kiralık (TitaYenal) ve bonservisi elinde olan isimlere yöneldiler.Bonservis ücreti ödemiyorlar.
Maddi olarak içinde bulundukları durumdan çıkış içinde hamleleri var.2+2 yıllığına isim sponsoru aldılar MP'tan.Rakam açıklanmadı ama biraz rahatlatır sanırım.Başkan Akıncıoğlu ayrıca kulubün bu sezon için forma ve sponsorlar dışında 6 milyon lira dolayında reklam geliri beklediklerini belirtti.
Mardan Stadında oynayacaklar ikinci 5 yılı isteğe bağlı olarak.Burada geniş reklam alanları var.
Yönetim ayrıca yeni tesislerin yapımına yakında başlıyor.
Ancak ulaşım ciddi sorun olacak gibi gözüküyor her ne kadar Belediye yolları yapacak olsa da.
 Takıma tekrar dönersek ; geçen yılki kadrodan Necati'nin takımda kalması en büyük transfer.Necati FB ile prensip anlaşması yapmasına rağmen FB'nin kendisini oyalamasını daha fazla çekemedi ve 2 yıl daha huzuru seçerek kulübünde kaldı.Ömer,Tita,Ertuğrul,Veysel,Ali Zitouni,Sedat ile de uzattılar.Ancak takımdan ayrılan önemli isimler de oldu.Jedinak,Yalçın,Orhan Ak,Erhan,Korhan,Batak gibi.Gelen epey isimde var.İçlerinde Proment'in çok faydalı olacağı söyleniyor.Duran toplarda etkili ve presi de olan iyi bir orta saha oyuncuymuş.
Deniz Barış,Kerem Şeras,Tuna,Yenal,İlkem,Erkan de TSL tecrübesi olan isimler.Defans hattı tamamen yenilendi.Erkan - Tuna-Radeljiç - Yenal (İlkem)
 Kale ve forvette sorun yok gibi.Orta sahada kanatlarda Ali Zitouni ve Tita ,forvet arkası Necati ve İnsan Azmanı forvetleri Serge takımın kilit isimleri.Bu isimlerin yokluğu sorun yaratabilir.Kaleci Ömer'in şu anda bir sakatlığı var mesela ve kaleyi Fenerbahçe'ye karşı Polat koruyacak.
  Mehmet Özdilek “Aslında lig başlayınca bazı şeyler ancak yerli yerine oturuyor. Doğal olarak her takımın olduğu gibi bizim de zamana ihtiyacımız var”diyerek gerçeği dile getiriyor.
Şehrin desteğinin az olduğunu söylemiştik.Kombinelerde geçen yılın % 10 kadar bilet satabilmişler.
Geçen sezonu 9'uncu sırada ve kupada yarı final oynayarak tamamlayan Antalyaspor ligte gene aynı yerlerde olur.ZTK'da ise sanmıyorum tekrar yarı final oynayacaklarını.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler