2 Şubat 2011 Çarşamba

Vergi Yüzsüzü İkiz Kardeşlere (gs-bjk) bu kaçıncı kıyak ?


http://www.canlitivizle.com/wp-content/uploads/2010/11/gs_bjk__.jpg

G.Saray´a vergi müjdesi!

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş‚ vergi konusunda uzlaşma sağladığını duyurdu.


Galatasaray Sportif´in Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) yayımlanan açıklamasında‚ 7 Eylül 2010 tarihinde Galatasaray Sportif ile birleşmesi tescil edilen Galatarasay Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş´ye tebliğ edilen vergi inceleme raporlarına istinaden; 2005-2009 hesap dönemleri için 29‚30 milyon lira vergi aslı ve 43‚95 milyon lira vergi ziyaı cezası talep edildiği ve bu tutarlara ilişkin olarak uzlaşma başvurusunda bulunulduğunun duyurulduğu hatırlatıldı.


Açıklamada‚ uzlaşmanın sonuçlandığı‚ ödenecek vergi tutarının 2‚93 milyon lira olarak belirlendiği‚ vergi ziyaı cezasının ise kaldırıldığı bildirildi.
--------------------------------------------
Beşiktaş´a vergi müjdesi!


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ve Ticaret A.Ş.‚ 2005-2009 hesap dönemleri için talep edilen vergi aslı‚ ceza ve gecikme faizleriyle ile ilgili olarak uzlaşma sağlandığını bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş´nin Kamuyu Aydınlatma Platformu´nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında‚ 2005-2009 hesap dönemleri için şirketten 38.5 milyon lira vergi aslı ve 57‚75 milyon lira vergi ziyaı cezası talep edildiği söz konusu vergi inceleme raporları ve talep edilen vergi aslı‚ ceza ve gecikme faizleriyle ile ilgili olarak uzlaşma başvurusunda bulunulduğunun duyurulduğu hatırlatıldı.


Açıklamada‚ 31 Ocak 2011 tarihinde gerçekleşen uzlaşma neticesinde‚ 38‚5 milyon lira vergi aslındaki tarhiyatın (mükellefin vergi borcunu ödeyebilmesi için ödeyeceği miktarın hesaplanması veya bulunması işlemi) iptal edildiği‚ 3 milyon 907 bin 773 liranın ödenmesi‚ ayrıca söz konusu vergi aslına ait vergi ziyaı cezasının da iptal edilmesi konusunda uzlaşma sağlandığı ifade edildi. 

 *************************
    Bu nedir arkadaş ya ?
YETER ARTIK YA YETER !!!!!!!!!!!
Bu kaçıncı kıyak,peşkeş,iltimas falan filan ................... ?
Bizim başımız kel mi ? Benim maaşımın elime geçmeden % 35'i direk vergi olarak kesiliyor.Aldığım benzinin % 70'i aynı şekilde daha bir sürü kalemde aynı şekilde.Ondan sonra hükümet çıkıyor bir kalemde bu yüzsüzlerin vergi borçlarını siliyor.Kime sordunuz kardeşim ya kime ?
 Fenerbahçe vergisini doğru düzgün ödesin ama ikiz kardeşler'e kıyak yapılsın.
600 trilyon peşkeş ile stad yapılsın,diğerine sit alanı - koruma alanına stad izni verilsin,ayrıca kamu bankalarından ucuz krediler verilsin,faizleri silinsin.
  ONDAN SONRA BUNUN ADI EŞİT ŞARTLARDA REKABET EDİLİYOR OLSUN.
PEHHHHHHH.
HADİ CANIM SEN DE.HADİ ORADAN HADİ ORADAN !!!!!!!!!!!!
 1 kuruş hakkımı dahi helal etmiyorum.Ahirette iki elim yakalarında hepsinin.
Tabii bu vergi afları için Kulüpler Birliği Başkanı olarak bizzat Aziz Yıldırım'ın çaba gösterdiğini de hatırlatmadan geçmiyorum.Ona da en derin sevgilerimi (!)  gönderiyorum.
 Fenerbahçe Başkanı olarak vergini tam öde,ama kulüpler birliği başkanı olarak diğer kulüplerin vergi borçlarının affedilmesi için rol oyna.Helal Olsun Aziz Yıldırım sana.
 Onun için defalarca yazdım,bırak FB Başkanlığını git misyonun olan Türk Futbolunu kalkındırmaya Kulüpler Birliğinde veya AKP'den gir siyasete Bakan ol bırak yakamızı.
 Yaşadık işte gene transferdeki fiyaskolarını.
Neyse .............

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler