1 Şubat 2009 Pazar

gs'ye de ceza kıyağı geliyor !!!!!

Fenerbahçe düşmanlarının ''Fenerasyon'' iftirasında bulundukları TFF,PFDK aracılığıyla
bjk'ye saha kapatma cezasından imtina ettikten sonra şimdi de ikiz kardeşini de unutmadı.
gs de saha kapamadan kurtarılıyor.

Önce şöyle bir haber vardı Fanatik'te;

Cim Bom'un başı dertte!




Galatasaray´ın, Balili ve İsrail´e edilen küfürler yüzünden PFDK´ya sevk edileceği öğrenildi. Golden sonra ve maç sonunda yapılan tezahüratların ırkçı nitelik taşıdığına karar verilirse Cim-Bom, seyircisiz oynama cezası alacak

Galatasaray’ın başı ırkçılık suçlamasıyla derde girdi. Taraftarların, Sivasspor’un İsrailli oyuncusu Pini Felix Balili aleyhine yaptığı küfürlü tezahürat nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp hakkında inceleme başlatılacağı bildirildi.

Taraftarların, attığı golden sonra ve maçın ardından Balili’nin yanı sıra İsrail’i hedef alan küfürlerinin “ırkçı” nitelik taşıyıp, taşımadığı tartışma konusu olurken, Futbol Federasyonu’nun temsilci raporlarına göre sarı-kırmızılı kulübü PFDK’ya sevk edeceği öğrenildi. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahüratın, disiplin talimatının 41. maddesinin 10. fıkrasında yer alan “Aşağılayıcı nitelikteki tezahürat ırkçılık içerirse sorumlu kulüp ilk ihlalde müsabakayı seyircisiz oynama cezası alır” hükmü kapsamına girip girmediğine yapılacak inceleme sonunda karar verilecek.

Maçın temsilcisi Aydın Özer tarafından rapor edildiği bildirilen eylemin ırkçılık şeklinde değerlendirilmesi halinde Türkiye’de ilk kez bir kulüp bu suçlama nedeniyle seyircisiz oynama ve para cezası alacak. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahürat ırkçılık olarak algılanmazsa, Galatasaray’a kötü tezahürattan para cezası verilecek. Sarı-kırmızılı kulüp seyircisiz oynama cezası alırsa, yaptırım evinde yapacağı ilk kupa maçında uygulanacak.

Cemal ERSEN

**************************

Ve Son Haber ;

G.Saray'a müjde!
Sarı-kırmızılı takıma seyircisiz oynama yerine para cezası...

Sarı-kırmızılı taraftarın Sivasspor maçında Baliliye yönelik yaptığı tezahürat sonrası disiplin kurulunun seyircisiz oynama yerine para cezası vereceği öğrenildi.

Sivasspor maçında Balili´ye yönelik tezahüratların ırkçılık içerdiği iddiasıyla bir maç seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve cezası Salı günkü Disiplin Kurulu toplantısında belli olacak olan Galatasaray´a sadece para cezası çıkacak.

Profesyonel Disiplin Kurulu´nun‚ 6 Ocak 2009´da oynanan Beşiktaş-G.Antep B.Belediye maçında yine aynı şekilde "Kahrolsun İsrail" tezahüratıyla kurula sevkedilen Beşiktaş´a sadece para cezası verdiği ortaya çıktı. Kurul‚ 13 Ocak´taki toplantısında "Kahrolsun İsrail" tezahüratıyla ilgili söylemin ırkçılık içermediği görüşünde birleşerek‚ Beşiktaş´a kötü ve çirkin tezahürattan dolayı bu eylemin Fortis Türkiye Kupasında 2.kez tekrarlanmasından ötürü 80 bin TL para cezasına çarptırdı.

Salı günü toplanacak olan Disiplin Kurulu´ndan Galatasaray´a çıkacak olan cezanın eylemin ilk kez olmasından dolayı muhtemelen 40 bin TL olabileceği öğrenildi.

Bu arada‚ Galatasaray-Sivasspor maçının temsilcilerinin raporlarında "ırkçılık içeren tezahüratlar yapıldı" gibi bir ifadenin bulunmadığı‚ raporlarda bu olayın "Kahrolsun İsrail" ve "O.... Balili" tezahüratları şeklinde yer aldığı iddia edildi.

31 Ocak 2009 Cumartesi, 00:05
HTSPOR ÖZEL HABER / TAHİR KUM

************************************
TEK KELİME İLE REZİLLİK.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler