4 Mayıs 2009 Pazartesi

Göztepe 2.Lig'te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lüleburgaz'ı deplasmanda yenen Göztepe, bitime 3 hafta kala 2. Lig'e yükselmeyi garantiledi

GÖZ-GÖZ GÖZTEPE !!!!!!!!!!!!!!!!!


Beş haftadır sürekli kazanan Göztepe galibiyet serisini Lüleburgazspor deplasmanında da sürdürdü

Serkan ve Burak'ın golleriyle taraftarına bayram yaşatan Göztepe'de yeni hedef Bank Asya 1. Lig

spo_goz.jpg3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Göztepe, dün Lüleburgazspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti ve ligin bitimine 3 hafta 2.Lige çıkmayı garantiledi. 6'da İbrahim soldan uzun bir taç kullandı. Recep topu indirdi, Serkan mükemmel bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1. 19'da Talha'nın ortasında kaleci Tamer tehlikeyi uzaklaştırdı. 25'te Tolga Tağ'ın kullandığı köşe atışında Deniz ve Emre uygun durumda topa dokunamadı. 29'da İbrahim'in soldan ortasında kaleci Hüseyin topu sektirdi. Arka direkte Mert Somay'ın vuruşu az farkla dışarı çıktı. İlk yarı Göztepe'nin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. 51'de ani gelişen Göztepe atağında Mert Somay'ın sert şutunu kaleci iki hamlede kontrol etti. 63'te M.Akif'in soldan kullandığı köşe atışında Evren arka direkte topu çevirdi, Recep'i geçen topu Burak kafayla ağlara yolladı: 0-2. 65'te Emre'nin sert şutunu kaleci Tamer son anda kornere çeldi. 76'da Ali Mumcu'nun ortasında Recep'in kafa vuruşunu kaleci çizgi üzerinde kontrol etti. Bu sonuçla Göztepe 2. Lig biletini şimdiden cebine koymayı başardı.

Şölen başlıyor
Amatör Küme'de geçen kabus günlerinin ardından önce 3. Lig'e,
şimdi de 2. Lig'e yükselen Göztepe'de yeni hedef Bank Asya 1. Lig.
8 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşayan Göztepe'de yönetim kutlama hazırlıkları şimdiden başladı. Göz-Göz'de kutlamalar 21-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. İlk olarak Hilton Oteli'nde yönetim ve camianın önde gelen isimlerinin katılacağı bir balo düzenlenecek.
Göztepe'nin Lüleburgaz deplasmanındaki karşılaşmasını Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da izledi. Sarı-kırmızılı kulüp başkanı İmam Altınbaş, işlerinin yoğunluğu dolayısıyla maça gelemedi. Göztepe Yönetimi'nden Başkan Vekili Serdar Samur ve yönetici İ.Hakkı Gül maçı birlikte izlediler.
Lüleburgaz'da 500'e yakın Göztepe taraftarı tribünlerdeki yerini aldı. Sarı-kırmızılılar maç boyuncu takımlarına büyük destek verdi. Tribünde yer kalmayınca İzmir'den gelen 3 otobüs taraftar maça giremedi. Bulgaristan'ın Sofya'taki Cofiyski Üniversitesi'nde okuyan 50 yakın Göztepeli taraftar da maçtaydı.
Göztepe, arka arkaya altıncı maçını da kazanmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, K.Maraş (1-0), Hatay (1-0), Bafra Bld. (2-1), Pursaklar (2-1), İzmirspor (2-1) ve Lüleburgaz'ı da 2-0 mağlup ettiler.

MAÇ YORUM

GÖRKEM TÜRKYILMAZ
İşlem tamam

Göztepe artık 2.Lig'de. Matematik, kimya, fizik Lamı cimi yok Dört işlem tamam. Ligin bitimine 3 hafta kala işi bitirdi. Sabırlı Göztepe taraftarı önce 18 yıl bekledi. Ardından güzel günler. Ancak yakın geçmişe baktığına çekilen acı ızdırap. Artık hepsi geride kaldı. Göz-Göz için yeni bir sayfa açılıyor artık. Hem de Süper Lig'e çıkmak için fazla beklenmeyecek. Plan belli. 2012'de rakip Cim-Bom, Fener, Kartal.
Yıllardır kahır çeken taraftar dün de zorluk çekti. Önce sağanak yağmur yediler. Ardından da İzmir'den gelen 3 otobüs dolusu arkadaşları dışarıda kaldı ama atılan goller ve gelen galibiyet her şeyi unutturdu. Bir de maç sonrası takımla sevinselerdi iyi olacaktı ancak ortam el vermedi. Şimdi 8 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk hadi çıkın 'Yalı'ya doya doya yaşayın bu coşkuyu isyan marşınızla.
Son beş maçını kazanmış bir Göz-Göz vardı dün sahada. Hem de bir üst lig için 1 puan yeterliydi. Ancak kurt hoca Akif Başaran iyi sistem ve yerinde oyuncu tercihleriyle çözdü işi. Oynayan arkadaşlardan tek tek bahsetmeye gerek yok. Hepsi aslanlar gibi mücadele etti, savaştı. Sahada olan olmayan tebrikler hepinize.
Artık top yönetimde. Profesyonel ligde geçirdikleri ilk yılda bana göre çoook tecrübe kazanmış olmaları gerekir. Bir üst ligler her zaman farklıdır. Rahat rahat hedefe ulaşmak istiyorlarsa hemen işe koyulmalılar.

****************
Tebrikler Göztepe !!!!!!!!!!!!!!
İnşaallah çıkış Süperlig'e kadar gider.



0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler