6 Mayıs 2009 Çarşamba

g.saray cc basket takımında oyunculardan boykot !!!!!!

Galatasaray'da boykot

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, 3 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle bu sabah yapılması gereken antrenmana çıkmadı.

Sezon başından bu yana ekonomik sıkıntılarla boğuşan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda, oyuncular 3 aydır ödeme yapılmadığı gerekçesiyle takım halinde antrenmana çıkmadı.

Play-off öncesi yaşanan bu olay üzerine yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.

NTV

*******************
Sen Ülker'in verdiği parayı futbola harcarsan,kendi vereceğin parayı yönetim olarak vermezsen,sürüyle yabancı oyuncu alıp gönderirsen, Ülker sen de verdiğin parayı takip etmezsen işte bu duruma düşülür.
Bu takımın bütçesi bu sezon 8 milyon dolardı.
Ülker en büyük payı verecekti.
Evet 8 milyon dolar.
Ne oldu bu para ?
Kaynak mı ?

İsmet Badem'in 04 Temmuz 2008'de yazdığı G.Saray sezona nasıl hazırlandı? başlıklı yazısında
http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/default.aspx?i=11736&y=IsmetBadem
işte şu kısımda ;


Halkını ve gençliği bu heyecanı yaşamalarından yana pas geçmeleri öylesine ayıp ki! İşte böyle duyarsız şirket ve bankalardan ses gelmeyince, hiç olmazsa basketbolu seven, Telekom yöneticileri ile birkaç görüşme yapılmış ve Telekom ile birleşmeye gayret edilmiş. Ama bir türlü bu ideal gerçekleşmediği için Ülker ile yeniden masaya oturularak, sponsorluk ve kulübün vereceği paranın 8 milyon dolar olmasında anlaşma sağlanmış. Ancak Telekom ile yarım kalan sponsorluk görüşmeleri seneye ertelenmiş.

Yani sorun Ülker'in verdiği parayı futbola harcamaları,yönetim olarak taahhüt ettikleri parayı vermemeleri ve transfer hovardalığıdır.
Ülker sponsorluk olayını gözden geçirmelidir.
Çok ciddi markaları zarar görüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler