2 Mayıs 2009 Cumartesi

Hidayet kavga etti, oyundan atıldı...



NBA'de Orlando Magic, Dwight Howard'sız çıktığı deplasmanda Philedelphia'yı 114- 89 yendi ve seriyi 4-2 yaparak playoff'ta ikinci tura yükseldi. Bu karşılaşmada 12 sayı ile oynayan Hidayet, son periyotta Philedelphia 76'lı Dalembert ile kavga edince, ikinci teknik faulünü alarak oyundan atıldı.
Rakibin sert faulüne sinirlenen Hido, yumruklarını konuştururken, araya giren takım arkadaşları tarafından hemen soyunma odasına götürüldü.

Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu’nun iki teknik faulle ihraç edildiği maçta Philadelphia’yı deplasmanda 114-89 yenerek seriyi 4-2 yaptı ve Doğu Konferansı’nda adını yarı finale yazdırdı.

NBA’de Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, Doğu Konferansı ilk tur 6. maçında deplasmanda Philadelphia 76’ers’ı 114-89 mağlup ederek, seriyi 4-2’ye getirdi ve Konferans Yarı Finali’ne yükseldi. Hidayet, 12 sayı, 5 asist, 3 ribaunt ile oynarken, rakip potaya 29 sayı bırakan Rashard Lewis ve 21 sayı üreten Rafer Alston, galibiyette önemli pay sahibi oldular.

Karşılaşmada 28 dakika forma giyen Türkoğlu, rakibi Samuel Dalembert ile hem oyun alanında hem de yedek kulübesinde girdiği tartışmalar yüzünden aldığı iki teknik faul sonunda, Dalembert ile birlikte maçın bitimine 6.24 dakika kala ihraç edildi.

Bir diğer Doğu Konferansı mücadelesinde ise son şampiyon Boston Celtics, üç uzatmaya giden nefesleri kesen maçta deplasmanda Chicago Bulls’a 128-127 mağlup olarak, serinin 3-3’e gelmesine engel olamadı.
Batı Konferansı’nda Houston Rockets, evinde Portland Trail Blazers’ı 92-76 yenerek, seride 4-2 öne geçti ve konferans yarı finalinde Los Angeles Lakers’ın rakibi oldu.

***************

Vay Hido'da artık tam bir NBA oyuncusu olmuş.:))))))

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler