2 Mayıs 2009 Cumartesi

M.Ali Aydınlar '' "2-3 tane dünya yıldızı oyuncu kadromuza geliyor '' !!!!!!!!!!!

M.Ali Aydınlar'ın Hürriyet´e verdiği röportajda müjdeler vermiş.

Yüreğimizle sarıldık



"İlk yıl yönetime fazla karışmadık. İkinci yılda bu işte daha çok yer almaya başladık. Takımın oluşturulmasında söz sahibi olduk. Sadece parayı vererek izlemedik."

FENERBAHÇE‚ voleybolda Acıbadem ile bir file markası oldu. Türk sporunun sağlık sigortası olan Acıbadem‚ F.Bahçe ile olan birlikteliğinde sadece para veren sponsor olmakla kalmadı‚ olayı yüreklerde yaşattı. Play-off maçlarına gelene kadar şampiyonluk onlar için bir hayal kadar uzaktı. İnanç ve takım olma ruhu‚ F.Bahçe Acıbademi hayal dünyasından çıkarıp tarihi bir şampiyonlukla kucaklaştırdı.

Bu başarının baş mimarı hiç kuşkusuz Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydınlar. Şonu şampiyonlukla noktalanan bu tarihi başarıyı bir de onun ağzından dinleyelim...

- Acıbademin F.Bahçeye sponsor olma süreci nasıl oluştu?

Meydanı boş bırakmayacağız

"Acıbadem‚ sporla iç içe bir sağlık kuruluşudur. Kulübe hem destek vermek‚ hem de sosyal sorumluluk projesi olarak talip olduk. İlk yıl yönetime fazla karışmadık. Zaman zaman maçlara gittik. İkinci yılda Aziz Yıldırım başkanımızla görüşerek ve bu işte daha çok yer almaya başladık. Takımın oluşturulmasında söz sahibi olduk. Sadece parayı vererek izlemedik. Bu işe bilgimizi de kattık‚ yüreğimizle sarıldık ve başarıya giden süreç böylece başlamış oldu.

- F.Bahçedeki sponsorluğa bakış açınızı öğrenebilir miyiz?

"Şirketlerin güçleri yettiğince sporun bir ucundan tutması‚ Eczacıbaşı gibi müesseselerin çoğalması gerekiyor. Bundan sonra bayan voleybolunda F.Bahçe Acıbadem de olacaktır. Meydanı boş bırakmayacağız."

- F.Bahçe Acıbadem nasıl şampiyon oldu?

"Ligde ilk dört arasında yer alacağımızı biliyorduk. Ancak şampiyonluk zor görünüyordu. Herkesin ortak görüşü‚ F.Bahçe Acıbadem‚ Eczacıbaşı‚ Türk Telekom ve Güneş Sigortanın ardından dördüncü olur şeklindeydi. Geçen yıl yaptığımız en önemli işlerden biri çok kulübün talip olduğu Edayı Beşiktaştan almak oldu. Takımla geçen yıl uyum sağlayamayan veya takımın karakterine uygun düşmeyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Devre arasındaki hoca değişikliği çok isabetli bir işti."

Önce aileleri tanıyoruz

- Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi rotanız nasıl olacak?

"2-3 tane dünya yıldızı oyuncu kadromuza geliyor.
Biz takım oyunumuzu‚ takım ruhunu bozacak yıldız oyuncuların transferine karşıyız. Türk oyuncuların transferlerinde önce ailelerini tanıyoruz‚ sonra transfer ediyoruz. Bir sporcu yıldız olabilir ancak biz karakteri ön planda tutuyoruz. Ayrıca Caferağa Spor Salonunu yıkıp orada sadece voleybol oynanacak bir salon inşa etmek istiyoruz."

- Sponsor olarak kaç kulübe sağlık hizmeti veriyorsunuz?

"Futbol‚ Basketbol ve Voleybol Milli Takımlarımız ile Azerbaycanın Bakü Futbol Takımı‚ Münih Türk Gücü‚ Beşiktaş‚ F.Bahçe‚ G.Saray‚ Eskişehirspor‚ Denizlispor‚ Bursaspor‚ Ankaraspor‚ Trabzonspor‚ Kayserispor‚ Kocaelispor‚ Ç.Rizespor‚ Yeşilyurt‚ TOFAŞ.

Şampiyonluğu kutladılar

SEZONU şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı‚ dün Başkan Aziz Yıldırım ve Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınların da katılımıyla mutlu sonu yemekte kutladı. Faruk Ilgaz Tesislerindeki şampiyonluk yemeğinde oyuncular keyifli anlar geçirdi.
Emre OKTAY - Hürriyet



Sezonu şampiyonlukla kapatan bayan voleybolcularımız Faruk Ilgaz Tesisleri'mizde düzenlenen özel bir şampiyonluk yemeğinde bir araya geldiler.

Geceye Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Acıbadem Hastaneleri Grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar katıldı.

Asbaşkanımız Mahmut Uslu'nun açılış konuşması ile başlayan gecede Başkanımız Aziz Yıldırım Acıbadem Hastaneleri Grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a bayan voleybol takımımıza verdiği desteklerden dolayı özel bir teşekkür plaketi sundu.

Yemekte bayan voleybolcularımız basın mensuplarına şampiyonluk kupası ile pozlar verdiler.

Takımımızın kaptanı Çiğdem Can Rasna, şampiyonluk coşkusunu özel ve anlamlı bir yemekle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.


2 yorum:

  1. İnşallah uyumlu, hırslı 3 dünya yıldızıyla seneye Şampiyonlar Ligi'nde final-four oynarız.

    YanıtlaSil
  2. kızlarımız harika çıkmışlar fotoğraflarda, dünya güzelleri. hep formayla görmeye alışık olduğumuzdan çok farklı göründüler..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler