24 Haziran 2009 Çarşamba

Şok !!!!! Özer 3 Ay yok !!!!!!!!!!


4 yıllık sözleşmeye imza attığı gün ‘basit bir operasyon geçireceği´ açıklanan Özer Hurmacı´nın ayağına vida takıldı. Genç oyuncunun sahalara dönüşü 3 ayı bulacak.

Sarı-Lacivertliler’de Özer Hurmacı şoku yaşanıyor. 4 yıllık sözleşmeye imza attığı günün akşamında ‘basit bir operasyon’ geçireceği açıklanan başarılı oyuncunun ayağına vida takıldığı ortaya çıktı. Özer Hurmacı’nın durumunun, Galatasaraylı Servet Çetin’inkine benzer olduğu ve sahalara dönmesinin 3 ayı bulabileceği belirtildi. Görüşüne başvurduğumuz Ümit Milli Takım Doktoru Asım Baykan, “Ameliyatı ben yapmadım. Ancak sol ayak tarak kemiği kırılmış ve bir operasyon yapılmıştı. Büyük olasılıkla kırık kaynamadığı için vida takıldı. Vida takılan yerin iyileşmesi, kaynaması ve ardından vidanın sökülmesi yaklaşık 2 ayı alır. Bundan sonra hemen fizik tedaviye başlanır. Çok iyi bir rehabilitasyon süresi sonrası tekrar sahalara sorunsuz olarak dönebilir. Ancak kırık çok hassas noktada. Futbolcunun rehabilitasyon süresini çok iyi çalışarak geçirmesi ve bölgeyi güçlendirmesi gerekir” ifadesini kullandı.

Çok maç kaçıracakBu durumda Özer Hurmacı’nın sezon açılışında yer alması, sezon öncesi Beşiktaş’la yapılacak Süper Kupa finalinde oynaması ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Yusuf Dursun - Fanatik

*********

Hemen QTM Sallaması denilecek ama bu beklenen bir şey.

Ben burada yazmıştım bizim Sağlık heyetinin 3 hafta dediği sakatlık 3 Ay'ı bulur diye.

Üzücü bir durum ama ne yazık ki doğrudur.

Bir an önce iyileşmesini dileyip Acil Şifalar dilemekten başka bir şey yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler