22 Temmuz 2009 Çarşamba

Andre Dos Santos ve Christian Oliviera Geldi.



Andre Clarindo Dos Santos ;

"Çok teşekkür ediyorum. Umarım Fenerbahçe'ye şans getiririz. Cristian arkadaşımla birlikte elimizden gelinin eni iyisini yapıp, en iyi şekilde oynayıp Türkiye içinde ve Türkiye dışında şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz. Fenerbahçe hakkında daha öncesinde çok iyi referanslarımız vardı. Ülke ve şehir hakkında da. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Bu bizim için bir şeref. Cihan Bey bize güvenerek, bu sözleşmeyi kısa sürede tamamladı"

Cristian Oliveira Baroni ;

"Çok mutluyuz. Umarım uğurlu geliriz. Fenerbahçe'nin başarılarının devamını sağlarız. Altyapısıyla birilikte Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyoruz. Takım arkadaşlarımızla uyum içinde olacağız. Umarım Fenerbahçe'ye en güzel başarıları getiririz"

Takımımızdaki diğer Brezilyalı oyuncular hatırlatıldığında ise Oliveira, "Onlarla birlikte oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Roberto Carlos'u, televizyonlardan izlerdim. Deivid'i eski takımından ve Alex'i de Cruzeiro'dan tanıyorum. Ama beraber oynama şansımız hiç olmamıştı. Onlarla birlikte oynayacağımız için mutluyum"




*********
Hoşgeldiniz.
Tekrar Hayırlı Olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler