4 Temmuz 2009 Cumartesi

Rıdvan Dilmen Ölümsüzleşti !!!!





Bu resim beni çok duygulandırdı.
Biri mahallemizde beraber büyüdüğümüz abim yerinde olan Rıdvan Dilmen,
diğeri de çocukluk arkadaşım Nazilli'mizin Belediye Başkanı Haluk Alıcık.
Haluk arkadaşım kendine yakışanı yapmış ve Nazilli'mizin büyük gururu
Rıdvan Dilmen'i onore ederek ölümsüzleştirmiş.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen‘in adı, Aydın‘ın Nazilli ilçesinde bir spor salonuna verildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Acılık başkanlığında Temmuz ayı olağan toplantısını yapan Nazilli Belediye Meclisi üyeleri, futbola Nazilli Sümerspor’da başlayan Rıdvan Dilmen’in adının Sümer Piknik Alanı’ndaki belediyeye ait spor salonuna verilmesi kararını aldı.


Bravo Haluk'cum.Helal Olsun Sana.
Hayırlı Olsun.

Bu vesile ile Rıdvan Dilmen memleketine davet edilmiş ve seve seve gelmiş.


Türk Futbolunun Unutulmaz büyük yıldızı eski futbolcusu Televizyon yorumcusu olan Rıdvan Dilmen memleketi Nazilli’ye geldi. Nazilli’de doğup büyüyen ve Nazillispor’da futbol hayatına başlayan ve daha sonrasında Fenerbahçe’de efsane olan Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Rıdvan Dilmen’i Belediye Başkanı Haluk Alıcık makamında kabul ederek plaket verdi. Ziyaret sırasında Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu ve yöneticilerde hazır bulundular.
Türk Futbolunun unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen’in Nazilli’de doğup büyümesinden ve Nazilli’li olmasından dolayı gurur duyduklarını söyleyen Başkan Haluk Alıcık; “Rıdvan Dilmen Nazilli’nin Türk Futboluna kazandırdığı en büyük futbolculardandır. Böyle bir efsaneyi Türk Futboluna kazandırdığımız için gurur duyuyoruz. Kendisi her zaman Nazilli’de futbol hayatına başladığını her fırsatta dile getirerek Nazilli’mizin adını duyurmaktadır. Bunun yanı sıra her zaman Nazilli Belediyespor’a destek vermektedir. Her zaman bizlere transfer konularında yardımcı olmaktadır. Rıdvan’a Nazilli’ye vermiş olduğu desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük” dedi.
Başkan Haluk Alıcık’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Rıdvan Dilmen; “Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Futbolculuk kariyerimde geldiğim noktanın başlangıcının Nazilli olduğunu hiçbir zaman unutmadım. Futbol hayatımın başladığı Nazillispor’un en iyi yerlerde olması için her zaman elimden gelen desteği vermeye gayret göstermişimdir” dedi.
Ziyaret sırasında Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu ile görüşen Rıdvan Dilmen takımla ilgili bilgiler aldıktan sonra Başkan Topçu’ya Nazillispor’ya faydalı olacak futbolcu isimleri verdi. Dilmen ayrıca telefon ile Nazilli Belediyespor’a oyuncu transfer etmek birkaç futbolcu ile görüştü. Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Haluk Alıcık Dilmen teşekkür plaketi ve içerisinde Nazilli’de yetişen ürünlerin olduğu Belediye’nin hazırlamış olduğu hediye paketini verdi.











0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler