8 Ocak 2009 Perşembe

Fenerbahçe'ye bir tesis daha : Fenerbahçe Konukevi açıldı !!!











Fenerbahçe Burnu'ndaki Kulübümüzün eski idari merkezinin, iç mekanlarının değiştirilip dekore edilmesiyle oluşturulan Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi'nin açılış törenine Başkanımız Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Kulübümüzün eski başkan vekillerinden Vefa Küçük, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Yönetim Kurulu, Yüksek Divan Kurulu ve Genrel Kurul üyelerimiz ile davetliler katıldı. Açılıştan sonra konuk evini gezen davetliler, daha sonra hep birlikte, verilen kokteyle katıldı. 8 ayda tamamlanan 2 katlı konuk evinde 18'i standart 6'sı süit toplam 24 oda bulunuyor. Odaların 11'i alt katta, 13'ü üst katta yer alıyor. Tesiste ayrıca bir kafeterya ve kahvaltı salonu yer alıyor. Konukların rahat edebilmesi için bütün ayrıntıları düşünülen Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi'nde, Kulübümüzün yurt dışından gelen misafirleri ve yeni transfer edilen sporcular ağırlanacak. Amatör şubeler de ihtiyaç duyulması halinde konuk evini kamp merkezi olarak kullanabilecek. 60 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitedeki Fenerbahçe Konuk Evi ayrıca, konaklamak için gelen müşterilere de oda kahvaltı konseptini içeren bir butik otel hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Açılışta FB TV kameralarına konuşan Kulübümüzün eski başkan vekillerinden Vefa Küçük, "Kulübümüze hayırlı olsun. 1996'da kulübümüzün yeni binası olarak inşa edilen yapının, 2009'da değiştirilerek başka bir amaçla yine kulübümüzün hizmetine girmesinden memnuniyet duyuyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Ben çok beğendim. Bu haliyle daha güzel olmuş. Kulübümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek. Bu binayı yaptıran kişi olarak, ben bu değişiklikten memnun olduğumu söyleyebilirim. Fenerbahçe, çeşitli branşlarda aktif olarak faaliyet gösteren bir kulüp olduğu için, bu tesisin sporcularımız için yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ise, "Çok beğendim. Fenerbahçe'ye yakışan bir yerde, yakışan bir tesis olmuş. Fenerbahçe artık, ne yaptığını bilen, kurumsallaşmasını tamamlamış bir kulüp haline geldi. Burası, Kadıköy'ün en güzel yerinde 24 odalı lüks bir otel olmuş" diye konuştu.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay ise, "Görüldüğü gibi gayet modern ve yüksek teknolojiyle yapılmış bir tesis. Burayı bize kazandıran Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, bu arada bu binayı yapan Sayın Vefa Küçük'e teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik görüntüsü güzel. Umarım diğer açılışlar da art arda gelecek" diye konuştu.

Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise, "Kulübümüzün eski idare binası, Başkanımızın pratik zekasıyla böyle bir yere dönüştü. Konuk evini çok amaçlı olarak kullanacağız. Burada yurt dışından gelen sporcularımız kalacak, kendi takımlarımız da kamp yeri olarak kullanacak. Bunlar için büyük paralar harcıyorduk. Bu tesisle birlikte onlardan da kurtulduk. Bu güzel tesis için Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Asbaşkanlarımızdan Mithat Yenigün ise, "1-1.5 yıl içinde Düzce'ye de güzel bir kamp yeri yapmayı planlıyoruz. Sporcularımız bu tesislerden fayda görecek" diye konuştu.
Yönetim Kurulu Üyemiz Turan Şahin ise, "Gerçekten çok güzel olmuş. Bu güzel tesisin Fenerbahçe'ye kazandırılmasının mutluluğunu tüm camia birlikte yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"
diye konuştu.

Asbaşkanlarımızdan Tahir Perek de, "Tüm camiamıza hayırlı olsun. Eski idare merkezimizi en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi Müdürü Işık Kızıldemir ise, "Tesis, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Burası sporcuların kamp yapması için açılıyor. Konuk evinde 18 standart, 6 süit oda var. Sportif amacın dışındaki konaklamalarda da hizmet vereceğiz" diye konuştu.

**************************
Hayırlı,uğurlu olsun.Güzel bir tesis olmuş.
Emeği geçenlere özellikle Vefa Küçük'e çok teşekkürler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler