5 Ocak 2009 Pazartesi

Veeee Fener ilk Transferlerini açıkladı.Gökhan ve Abdülkadir .



Ara transfer döneminin başlaması ile birlikte kulübümüz iki yeni oyuncuyu Profesyonel Futbol Takımı kadrosuna kattı. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile anlaşma yapıldı. Her iki futbolcu ile de 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, futbolcularımız için yapılacak imza tören tarihinin daha sonra açıklanacağı bildirildi..

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=14265

Devler istedi, Fener kaptı!

Fenerbahçe, transferde ilk imzasını Ankaragücü'nün genç oyuncusu Abdülkadir Kayalı'ya attırdı.. FIFA tarafından 'gelecek vaad eden 10 futbolcu' arasında gösterilen ve Avrupa'nın dev kulüplerinin de listesinde olan Abdulkadir ile 4.5 yıllık sözleşme yapıldı..
Abdülkadir Kayalı'nın menajeri Haluk Canatar, 18 yaşındaki futbolcu için yurt dışı ve yurt içinden birçok transfer teklifi geldiğini belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü'nün ciddi ve profesyonel yaklaşımı neticesinde, doğru adresin Fenerbahçe olduğuna karar verdik. Fenerbahçe Kulübü ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladık'' diye konuştu.

Menajer Canatar, Abdülkadir'in, İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Chelsea ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğunu iddia ederken, ancak tercihlerini transfere ciddi yaklaşan Fenerbahçe'den yana yaptıklarını dile getirdi.

"Dünyanın en büyük kulübüne geldim"

Ankaragücü'nden bugün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarak Fenerbahçe'ye transfer olan genç milli futbolcu Abdülkadir Kayalı, ''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim'' dedi.

Kayalı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben, bu büyük formaya genç yaşta kavuştuğum için çok mutluyum. Bu formayı üzerimden hiç çıkartmamak için çok çalışacağım'' diye konuştu.

15 yaşından itibaren oynadığı milli takımlarda kaptanlık yapan Kayalı, bundan sonra Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istediğini söyledi. Ankaragücü camiasını hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, başta kendisini yetiştiren antrenörü Arif Peçenek olmak üzere kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür etti.

AA

***************************************************************************
Hayırlı ,Uğurlu Olsun.
2 yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncu.
Umarım kaybolup,gitmezler,formanın ağırlığını kaldırararak Semih,Tüncay,Gökhan
Gönül gibi çok az kalıcı olabilen yıldız adaylarına yeni halkalar olurlar.

Gökhan ile ilgili bu başlıkta bilgiler vermiştim.

http://golsmacservis.blogspot.com/search/label/G%C3%B6khan%20Emreciksin

Abdülkadir'i tanıtıcı ayrı bir başlık açacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler