15 Nisan 2009 Çarşamba

Ve King Solomon geldi !!!!!!!!!!!!!




NBA'deki kısa serüveninin ardından tekrar Fenerbahçe'ye dönen başarılı basketbolcü Willie Solomon bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolleri gerçekleşen oyuncu, transferiyle ilgili görüşlerini dile getirdi. Fenerbahçe seyircisinin yerinin çok farklı olduğunu söyleyen Solomon şöyle konuştu: "Tekrar Fenerbahçe'de olmaktan ve Fenerbahçe taraftarının önünde oynamaktan çok mutluluk duyacağım. Performansımın yüzde yüzünü Fenerbahçe'nin başarılarına yansıtmak için buradayım. Sakatlık yaşadığıma dair birçok haber çıktı ancak hiçbir sakatlığım yok. Bir an evvel sahada mücadele etmek istiyorum."

Fenerbahçe taraftarının "King Solomon" olarak adlandırdığı oyun kurucu, bu akşam Fenerbahçe Ülker basketbol takımıyla birlikte antrenmanlara başlayacak.



Solomon’un basın toplantısı 16.00’da

Yeniden Fenerbahçe'de görev almayan başlayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın oyuncusu Willie Solomon 16 Nisan Perşembe günü(Yarın) bir basın toplantısı düzenleyecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki basın toplantısı saat 16.00'da başlayacak.

********************
Hoşgeldin Kral !!!!!!!!!!!
Hadi Allah Utandırmasın.
Hayırlı Olsun.
Başarılar Diliyorum.



0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler