14 Nisan 2009 Salı

Yuhhhh Kaliteli (!) Türk Medyası .İnfazı yaptılar,Cezaları bile açıkladılar !!!!!!!!

Verilecek cezaları açıklıyoruz

FOTOMAÇ

Futbolcuların yanı sıra G.Saray kulübü başkanı Adnan Polat da PFDK'ya sevk ediliyor. Polat'a ağır ceza verilmesi bekleniyor.

Volkan: 3 maç
Lugano: 3 maç
Semih: 2 maç
Arda: 2 maç
Emre Belezoğlu: 2 maç
Emre Aşık: 2 maç
Sabri: 1 maç



***

Ağır fatura

Lugano&Volkan'a 3'er, Emre Aşık, Semih, Arda'ya 2'şer maç ceza geliyor. Sami Yen 1 maç seyirciye kapatılacak.


Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kavgalı biten derbisi, ezeli rakiplere pahalıya patlayacak. Karşılaşmanın temsilcileri Hasan Üsküplü ile Hakkı Köprükaya, maçta saha içinde ve tribünde yaşanan bütün olayları detaylı olarak raporlarına yazıp, federasyona gönderdi. Raporlar ışığında; kırmızı kart gören Fenerbahçe'den Diego Lugano, Semih, Galatasaray'dan

Arda ve Emre Aşık ile taraftarları tahrik eden kaleci Volkan Demirel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Sabri'ye de bir maç!

Ceza yönetmeliklerinde yer alan talimatlara göre edep yerlerini gösterdiği belirtilen kaleci Volkan Demirel ile Emre Aşık'a kafa atan Lugano'nun en az 3'er maç ceza almaları bekleniyor. Centilmenlik dışı hareketler yaptıkları için kırmızı kart gören Semih, Arda ve Emre Aşık ise asgari 2'şer karşılaşmadan men edilecek. Sabri'nin de taraftarları tahrik ettiği gerekçesiyle 1 maç ceza alabileceği, De Sanctis ile Kazım'ın da PFDK'ya sevk edileceği belirtildi.

Polat'a üç hafta
Daha önce Disiplin Kurulu'ndan 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 3 kez para cezası alan Galatasaray'a da taraftarlarının çıkardığı olaylar ve sahaya atılan maddeler nedeniyle en az 1 maç seyircisiz oynama cezası kesilecek, ağır para cezası verilecek. Fenerbahçe'ye de kötü tezahürattan para cezası kesilecek. Galatasaray, ceza alırsa Ankara maçını seyircisiz oynayacak. Başkan Polat'ın da "Tezgah kuruldu" demesi nedeniyle 3 hafta hak mahrumiyeti alması gündemde.

************************

FANATİK, derbinin faturasını açıklıyor.

PFDK ayrıca Galatasaray Kulübü´ne küfürler nedeniyle 1 maç seyircisiz, sahaya giren taraftar ve yabancı madde yağmuru yüzünden de 1 maç saha kapatma cezası verecek.

Adnan Polat: 60 Gün
Diego Lugano:
4 Maç
Arda Turan:
3 Maç
Semih Şentürk:
3 Maç
Emre Aşık:
2 Maç

Derbi bitti, kavgası sürüyor. Şampiyonluk umutları tükenen Galatasaray ve Fenerbahçe’nin başı, pazar gecesi yaşananlar yüzünden bir hayli ağrıyacak. Futbol Federasyonu, bugün saat 11.00’de İstanbul’da toplanıyor. 12.30’da ise Başkan Mahmut Özgener basına açıklama yapacak. Olağanüstü zirvenin tek gündem maddesi, derbi olacak. Hakem ve gözlemci raporları, kurullara ulaştı. Cezalar kısa süre içinde resmen açıklanacak. Ancak FANATİK, PFDK’nın vereceği cezaları ele geçirdi. Galatasaray’a maçın son dakikalarında yaşanan gerilimin ardından taraftarların ettiği küfürler nedeniyle ‘1 maç seyircisiz oynama’ cezası geliyor. Ankaraspor maçı boş tribünler önünde oynanacak.

5 oyuncu daha yanabilir!


Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel’in kafasının atılan kanyak şişesi nedeniyle yarılması, temsilcinin raporuyla birlikte şişeyi de kurula iletmesi ve sahaya giren seyirci nedeniyle de Sarı-Kırmızılı kulübe ‘1 maç saha kapatma’ cezası verilecek. Ankaragücü mücadelesi, tarafsız sahada yapılacak.

Karşılaşmanın ardından, “Tezgâh kurulmuş, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi ligde devreden çıkarmak için hazırlanan senaryo başarıyla uygulamaya konuldu” diyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a en az ‘60 gün hak mahrumiyeti’ cezası verilmesi gündemde.

Emre Aşık’a kafa atarak fitili ateşleyen Diego Lugano 4 maç, yumruklaşan Arda Turan ve Semih Şentürk 3’er maç, Emre Aşık ise 2 maç ceza alıyor. Bu arada olayların görüntüleri incelenecek. Başta Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Morgan de Sanctis ve Colin Kazım olmak üzere olaylara karışanların hareketleri değerlendirilecek ve gerekli görülmesi halinde bu futbolculara da ceza verilecek.

******************

Bu da Son Dakika Federasyonun Basın Toplantısı ile aldığı kararlar ;

İşte PFDK'ya sevk edilenler...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, deribide yaşanan olaylar nedeniyle bir açıklama yaptı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu,gs Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı tedbirli olarak Profesyonel Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.
Yönetim kurulu, Mövenpick Otel’de yaptığı toplantı sonrasında, Galatasaray-Fenerabahçe derbisinde yaşanan olaylara karışan oyuncuları, Galatasaray Kulübü’nü, başkan Adnan Polat’ı ve Sivasspor-Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve bazı yöneticileri PFDK’ya gönderdi.


Derbi maçta olaylara karışan Galatasaraylı futbolcular Emre Aşık ve Arda Turan tedbirli, Sabri Sarıoğlu tedbirsiz, Fenerbahçeli futbolcular Semih Şentürk ve Diego Lugano tedbirli, Volkan Demirel’in ise tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.
Bu arada Galatasaray Kulübü, taraftarlarının kötü tezahüratları ve çıkan saha olayları nedeniyle de PFDK’ya sevk edildi.

FEDERASYON BAŞKANI ÖZGENER: SON DERECE ÖNEMLİ TEDBİRLER ALMAYI KARARLAŞTIRDIK

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun İstanbul’da yaptığı toplantının ardından bir açıklama yapan federasyon başkanı
Mahmut Özgener, Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak "Ülke gündemine bomba gibi düşen bu talihsiz olayları Türk futbolu adına bir dönüm noktası olarak görüp, sporun evrensel değerleri ile bezenmiş bir futbol iklimi yaratmak için son derece önemli tedbirler almayı kararlaştırdık" dedi.
Levent’teki Mövenpick Otel’de gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Özgener, derbi maçın tüm görüntü ve belgelerinin federasyonun hukuk kurulları tarafından incelendiği, olayda suçu ve
tahriki görülen kişi ya da kurumların, yetkili kurullar tarafından tespit edildiği, kamuoyu vicdanını rahatlatacak şekilde gereğinin yapılacağını ifade ederek şöyle devam etti:
"Ayrıca, böyle bir olayın bir kez daha tekrar etmemesi için almayı planladığımız ilave tedbir ve kararları önümüzdeki günler içinde tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Biliyoruz ki, bu yalnızca federasyonumuzun tek başına
başarabileceği boyutta bir sorun değildir. Türkiye Futbol Federasyonu’nun görev ve işleyişi ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda bekleyen tasarının yasalaşması ve böylece yasa ile birlikte hayata geçecek olan etik kurulu ile hali hazırda uygulanması pek mümkün olmayan "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" yasası yerine, federasyonumuzun görüş ve önerileri de alınarak oluşturulacak yeni bir "Sporda şiddet" yasasının hızla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçmesini ümit ediyoruz."

5 YÖNETİCİ VE 6 FUTBOLCUNUN PFDK’YA SEVK EDİLME NEDENLERİ AÇIKLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu’nun, geride kalan haftada yaşanan olaylardan dolayı 5 yönetici ve 6
futbolcuyu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etmesiyle ilgili nedenler açıklandı.
TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Hukuk Kurulu’nun, hakem ve temsilci raporlarıyla yayıncı kuruluş görüntülerini incelediği, 5 yönetici ile 6 futbolcunun PFDK’ya sevkine karar verdiği belirtildi.
Sportmenliğe ve spor ahlakına aykırı beyanlarıyla, TFF’nin saygınlığını zedelemeleri ve futbolun değerini düşürmeleri sebebiyle Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz tedbirli,
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut ise tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edildi.
Sivassporlu yönetici Faruk Taşseten’in ise hakaret sebebiyle tedbirli olarak PFDK’ya gönderildiği bildirildi.

GALATASARAY KULÜBÜ İKİ KEZ PFDK’LIK

Galatasaray Kulübü, derbi karşılaşmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle iki kez PFDK’ya gönderildi.
Açıklamada, taraftarlarının müsabaka boyunca, toplu olarak çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları sebebiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edilen Galatasaray Kulübü’nün, taraftarlarının ve
futbolcularının eylemleri nedeniyle meydana gelen saha olayları yüzünden ayrıca, Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi çerçevesinde PFDK’ya sevk edildiği ifade edildi.
Bu arada, Ali Sami Yen Stadı’nın kapalı tribün çatısı ile ilgili, Stat Güvenlik Komitesi’nin, yerinde tespitlerde bulunmak üzere uzmanlardan oluşan bir heyet ile incelemelerde bulunduğu da kaydedilirken, "Bu incelemeler neticesinde gerekli tedbirlerin alınmasına kadar, söz konusu tribüne seyirci alınmamasına karar verilmiştir" denildi.

OLAYLI DERBİ MAÇTAN 6 OYUNCU PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Galatasaray-Fenerbahçe derbi karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray’dan Emre Aşık ve Arda Turan tedbirli, Sabri Sarıoğlu tedbirsiz; Fenerbahçe’den ise Diego Lugano ve Semih Şentürk tedbirli, Volkan Demirel tedbirsiz PFDK’ya gönderildi.
Galatasaray’dan Emre Aşık’ın, hakem raporları ile sabit kural dışı hareketi ve yayıncı kuruluş görüntülerinden tespit edilen sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle; Arda Turan’ın, kural dışı hareketi sebebiyle; Sabri Sarıoğlu’nun da yine yayıncı kuruluş görüntüleri ile sabit sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.
Fenerbahçe’den Diego Lugano’nun, hakem raporları ile sabit kural dışı hareketleri nedeniyle ve yayıncı kuruluş görüntülerinde tespit edilen kural dışı hareketi nedeniyle; Semih Şentürk’ün, hakem raporlarında sabit kural dışı hareketi sebebiyle; Volkan Demirel’in de yayıncı kuruluş görüntüleri ile sabit sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle PFDK’ya gönderildiği ifade edildi.

*****************

Önce şu rezil Kaliteli (!) Türk Medyasını Allaha havale ediyorum.

Kafalarına göre infaz edip,cezaları kesmişler.Neye göre,kime göre bunlar ?

Bu şekilde alınacak kararları etkileyip,yönlendiriyorlar.

Amaçlarına ulaştılar.

Fotomaç Emre Belözoğlu'nu da hemen 2 maç yapıştırmış.

(Allahtan federasyon uymamış.)

Lugano ve Volkan'a Yayıncı Kuruluş görüntülerinden de ceza verdirecekler.

Madem öyle tüm görüntüleri baştn sona izlesinler.

Olayarı en baştan başlatan Sarbi ve Emre Aşık eziklerinin

hareketlerini,tahriklerini de dikkate alsınlar.

Lugano'yu günah keçisi ilan etmek değil O.Lugano'yu çıldırtan

Emre Aşık'ın hareketlerini

de bakarak,Lugano'ya ceza verilsin.

Volkan'a ana avrat küfür eden mahluklar da dikkate alınsın

Volkan'a görüntülerden ceza verilirken.

Yaygara ile tarihi ceza verdirilerek sanki 4 yılın bütün pislikleri temizlenecek.

Sami Yen çöplüğü kimine göre 1 maç,öbürüne göre 1 maç seyircisiz,

1 maç kapamaymış.

Hadi oradan.Adam gibi ceza verilsin,bu çöplüğün daha önce 5 maç ve

lütfen kapatıldığı da dikkate alınsın madem.

Bizim Yönetim de uyumasın artık.Oyuncular hata yaptıysa cezasını

kendiniz verin.

Kurda kuşa yem etmeyin,kurban ettirmeyin oyuncuları.

bjk maçına eksiksiz çıkmamız lazım.

En fazla 3'er maç verdirilmeli.Fazlasına adam gibi savunma yapılmalı.

Lugano'yu sezonu kapattıracaklar dikkat edinnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!

VERİLECEK CEZALARI AÇIKLIYORUZ

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler