8 Mayıs 2009 Cuma

Seda gidici gibi !!!!!!!!

Seda Tokatlıoğlu Milliyet'ten Ragıp Tekin'e röportaj vermiş.
Pek çok takımdan teklif olduğunu,hayalinin İtalya'da oynamak olduğunu
ancak önce takımı ile görüşeceğini söylemiş.
Hazır İtalya'dan teklif varken ve iyi durumda iken bu fırsatı değerlendirmek
isteyecektir.



Fenerbahçe Acıbadem’in 32 yıllık hasretini noktalayarak şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynayan ve performansıyla sezonun en değerli oyuncusu seçilen Seda Tokatlıoğlu’na transfer teklifleri yağıyor

Voleybol’da tarihi bir başarıya imza atarak sezonu şampiyonlukla noktalayan Fenerbahçe Acıbadem’in süper smaçörü ve sezonun “en değerli sporcusu” Seda Tokatlıoğlu transferin de “gözbebeği” oldu.
Sarı-lacivertli ekibin 32 yıllık hasretini noktaladığı ve şampiyonluk kupasını müzesine götürdüğü sezonda “çifte mutluluk” yaşayan ve en değerli oyuncu unvanının da sahibi olan milli voleybolcuya dünya voleybolunun ünlü ekiplerinden transfer teklifleri yağıyor.


Filenin genç yıldızı ligin devlerinden Eczacıbaşı, Türk Telekom ve Güneş Sigorta’nın yakın markajına girerken, İtalyon Foppapedretti Bergoma, Scavolini Pesaro ile Japonya’dan Pioneer Red Wings, Hitachi Sawa Rivale takımlarının da transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

‘En büyük hayalim İtalya’
Şampiyonluğun verdiği muhteşem coşkunun yanı sıra önemli bir unvanın da sahibi olduğunu bu nedenle çok farklı bir mutluluk yaşadığını belirten yıldız voleybolcu, tekliflerle ilgili düşüncesini de “Sözleşmem sezonla birlikte sona erdi ama ilk söz hakkı tabiki kulübüm Fenerbahçe’nin. Elbette diğer teklifleri de düşüneceğim. En büyük hayalim İtalya’da oynamak. Son kararımı bu mutluluğun keyfini çıkarıp iyi bir tatil yaptıktan sonra vereceğim” sözleriyle dile getiriyor.

‘Aileme borçluyum’
Bu tür duyguları dört yıl önce ilk kez Fenerbahçe’ye transferinde yaşadığını şampiyonlukla birlikte tekrar o günlere dönerek çok heyecanlandığını ve mutlu olduğunu söyleyen milli voleybolcu “Rüyalarım birer birer gerçeğe dönüşüyor. Böylesi büyük bir camiaya bu mutluluğu yaşatabilmenin gurunu yaşıyoruz. Tarihi bir başarıya imza atan ekibin içinde yer almak ayrı bir övünç kaynağı. Voleybol hayatımın en muhteşem sezonunu yaşıyorum” diyor.
Yoğun bir tempoda geçen sezon nedeniyle Fenerbahçe Tesisleri’nde kaldığı için Ankara’da oturan ailesinden uzak kaldığını ve onları çok özlediğini belirten milli oyuncu, “Bu şampiyonluğu ve unvanı babama ve aileme hediye ediyorum. İlk işim evin yolunu tutarak onlarla kucaklaşmak ve mutluluğumu paylaşmak.
Tercihimde beni destekleyerek cesaretlendirdiler ve her zaman yanımda oldular. Onlar hayatımın tek önemli vazgeçilmezleri”diye konuşuyor.

2 yorum:

  1. Elimizden kaçırırsak çok yazık olur.Onu tutup yerli olarak Naz ve Şaşkova'da alınmalı.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler