22 Temmuz 2009 Çarşamba

Türk Telekom Bayan Voleybol Şubesini Kapattı !!!!

Telekom'dan şok karar (!)

Telekom'dan şok karar (!)

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, voleybol camiası Türk Telekom'un aldığı şok kararla sarsılıyor. Alınan bilgiye göre Türk Telekom, bayan voleybol şubesini tamamen kapatma kararı aldı.

Türk Telekom, bilindiği gibi Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde son 2 sezonda 1 final ve 1 yarı final oynamıştı. Türk Telekom'un kapatma kararının ardından oyuncuları Güldeniz ve Maja Poljak'ı Vakıfbank Güneş Sigorta'ya vereceği, diğer oyuncularını ise tazminatlarını ödeyerek serbest bırakacağı öğrenildi.

Voleybol şubesini kapatma kararı alan Türk Telekom yeni sezon öncesinde DYO Karşıyaka'dan milli pasör Pelin Çelik, Kolej'den Naz, İller Bankası'ndan Merve ve Ankara Eczacı'dan Gizem'i transfer etmiş, mecvut oyuncularından da Nilay Konar ve Funda ile de sözleşme yenilemişti. Alınan bu şok kararla birlikte Türk Telekom, yeni sezonda Avrupa CEV Kupası'na da katılamayacak. Bu durumda Türk Telekom, 30 bin Euro para cezasına çarptırılacak ve Avrupa Kupaları'ndan 3 sene men cezası alacak. Türkiye, bu kupaya Türk Telekom'un yerine başka bir takım gönderemeyeceği için Türkiye Avrupa arenasında bu sezon 1 eksik takımla mücadele etmek durumunda kalacak.

Türk Telekom'un voleybol şubesini kapatmasıyla birlikte yaklaşık 2 bin 500 altyapı sporcusunun da kulüpsüz kalacağı öğrenildi.

Kulüp yetkilileri konuyla ilgili yorum yapmazken, Sırp oyuncu Maja Poljak ile Güldeniz Önal'ın Vakıfbank Güneş Sigorta'ya gönderildiği, diğer oyuncuların ise tazminatlarının verileceği konuşuluyor.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, kupadan çekilme durumunda muhtemel bir cezanın gelebileceğini, ancak durum netlik kazanmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini ifade etti. Karabıyık, kulüp yönetiminden federasyona henüz resmi bir başvurunun yapılmadığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan, Antalya'da tatil yapan ve Türk Telekom'a yeni transfer olan milli pasör Pelin Çelik ise böyle bir konudan haberdar edilmediklerini söyledi.

ajansspor.com

************

Beter olsunlar.

Milleti kazıkladıkları Telefon ve ADSL paralarını çar çur edip

savururken iyiydi.Şampiyon olacaklarını sanıyorlardı.

Olamayınca eyvalah.

Çok sevindim.Benim düşüncem belli.
Müessese takımları reklam için değil gerçekten Türk Sporuna
hizmet amacındaysalar ´´Yarışmacı takım ´´ olarak değil
Alt yapı takımları ile hizmet etmeliler.
Aguero´ya 1 yıllık 850 bin euro vereceğinize
o parayla yüzlerce sporcu yetiştirirsiniz‚tesis yaparsınız.

Beklenen şeyler bunlar.
Belliydi Aguero‚Mammaova ve Lang Ping´in kaçmasından.
Pelin hanım´a da büyük şok olmuştur.
Çok sevdiği takımına dönmüştü ne güzel.

Müessese dayanışması hemen devreye girmiş ‚Poljak ve
Güldeniz de Vakıfbank´a verilecekmiş bir de.
Niçin ?
Bize karşı tabii ki.

Canları cehenneme.

1 yorum:

  1. Onların amacı Türk sporuna destek değil ki? Bal gibi Reklam peşindeler işte. Voleybolun reytingi düşük olduğundan futbola daldılar. Voleyboldan çekilme kararları normal, ne yapsalar bu sene yine şampiyon olamayacaklar, en iyisi parayı futbola harcamak diye düşünmüşler. Aferin onlara.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler