23 Ağustos 2010 Pazartesi

Şampiyon Fenerbahçe Ülker Yeni Sezonu Açtı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayarak ilk antrenmanını yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geride kalan sezonu lig  ve kupa şampiyonu olarak tamamlayan sarı-lacivertli takımın ilk çalışmasını Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki  spor  salonunda yaptığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz sezonu lig ve kupa şampiyonu olarak kapatan, yeni sezonda bu başarılarını yinelemenin yanı sıra ULEB Avrupa Ligi'nde de 'Dörtlü Final'i hedefleyen  Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın  ilk antrenmanına milli takımlarında bulunanlar haricindeki tüm oyuncularımız katıldı. Antrenmanda, Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs de hazır bulundu. Antrenör Neven Spahija ve yeni transferler, takımımızın oyuncularıyla ve birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladı.” 



   Hayırlı ,uğurlu Olsun yeni sezon.
Sakatlıksız,kazasız,belasız başarılarla dolu bir sezon olsun inşaallah.
 Öyle dedik ama Engin ve Ukiç ne yazık ki erkenden sakatlandılar.Acil şifalar diliyorum.
Nihayet şöyle içimiz ferah bir yeni sezona başlıyoruz.Tanjeviç 3 senedir içimizi karaltmış,basketbol sevgimizi ve takıma olan ilgimizi köreltmişti.Kabus bitti şükürler olsun.
Çalışmaların erken başlaması da güzel.Hakan Köseoğlu da var antrenmanlarda.Bir süre denenecek.Bence hiç gerek yok denemeye,hemen alınsın.Yıllardır TBL'de kendini ispatlamış bir oyun kurucu.Mızmızlanmaya gerek yok.F4 hedefi Hakan'la mı olacak lafları boş laf.Kulüp ısrarla F4 hedefi diyerek gereksiz bir baskı oluşmasına sebep oluyor.Bu sezon hedef  F8 olmalı ve devamlı oralara ve daha yukarı oynayacak istikrarlı bir takım oluşturulmalı.Green ve Vidmar'da kalıyor anlaşılan.Transfer kapandı galiba şimdilik.
Çok iyi bir keskin şutör lazımdı ama ilerleyen zamanda belki düşünülür.Dileyelim Marko Tomas iyi oynasın,Ömer Onan'da Milli takımdaki gibi şutlarını soksun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler