17 Şubat 2011 Perşembe

Diana Taurasi Konusunda da Haklı Çıktık.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/02/17/iste-taurasi-gercegi-1151777.Jpeg

 Adımız gibi emindik bu işte bir yamuk olduğunu ve asla Taurasi'nin doping yapacağına inanmadığımızı yazmıştık ve kulubün B numunesinden sonra acele ederek tek taraflı fesih yapmasının yanlış olduğunu yazmıştık şurada; Dünya Yıldızını Mundar Eden Kurumsal Yapı (!)


  Ve sonunda komplo WADA'dan döndü.Belirttiğimiz gibi Hacettepe zaten bu konuda sabıkalı olan ve güvenilir olmayan bir kurumdu.Görülüyor ki birileri tarafından (!) - O birilerini herkes tahmin edebilir,makyavelistlerdir kendileri - Hacettepe de testi yapan elemanlarla birlikte önümüzü kesmek ve bizi başarısız kılmak için bir komplo kurulmuştur.Yoksa gene moda -finil tabirle ''Sehven'' mi yanlışlık yapılmış diyecekler ?
 Ortalık toz duman.Yarın bizimkiler ,bugün Aziz Yıldırım'ın bizzat Başbakan'a çıktığı ( Diana'nın dönmesi için Tayyip Erdoğan'dan Obama ile konuşmasını da istese :)) ) elindeki dosya ile basın toplantısı yapacaklar.Bakalım ne diyecekler ? Umarım daha önceki benzerleri gibi olmaz.

 Bu kepazeliği başımıza açanlara ve bu konuda kasıtlı eleştiri yazan medya mensublarına dünyayı başlarına yıkmaları lazım.7 sülalelerinin donlarına kadar alacak tazminat davaları açmaları lazım.
 Tabii bütün bunlar giden Taurasi ve Penny'i geri getirir mi ? Şahsi kanaatim çok zor.
 Zaten yabancı kontenjanı v.s bir sürü hikaye var.Kaldı ki geri dönmek isterler mi ayrı soru.
  TBF Başkanı Turgay Demirel bugünkü açıklamasında ;

''Biz de Basketbol Federasyonu olarak yönetmelikler çerçevesinde Diana Taurasi’nin dopingli çıktığı bize bildirildiği andan itibaren kulübe yaptığımız yazışmaları bir anlamda askıya almış oluyoruz; o günkü lisans durumu ve kulübün oyuncuları oynatmasıyla ilgili pozisyona geri döneceğimizi, kurul olarak konuyu aramızda tartışıp bir karar alacağımızı düşünüyorum. Ama bu tabii ki sadece Fenerbahçe kulübü için değil, Ceyhan kulübünün durumu için de söz konusu. Bununla ilgili de onların yerine getirdikleri oyuncular konusunda alınmış, federasyona gelmiş bir takım paralar vardır. Bunlar da tabii ki geri iade edilecektir. Fakat bütün bu yaşananlar gerçekten çok talihsiz bir süreç oldu. Dediğim gibi sporcular adına çok sevindik, haksız yere ceza almalarının önüne geçilmiş oldu. 


Taurasi’nin yeniden Türkiye’ye dönmesini ümit ettiğini dile getiren Demirel, Aziz Yıldırım’ın, “Bizi Avrupa şampiyonluğundan ettiler” açıklaması hakkında ise, “Fenerbahçe şu ana kadar Avrupa’da maç kaybetmedi. Dolayısıyla o iddiasını kaybetmiş durumda değil. Ama tabii ki Taurasi çok değerli bir sporcu. Final maçlarında olmazsa ve Fenerbahçe de final maçlarını kaybederse – ki ben Diana olmasa bile finale kadar geleceğini tahmin ediyorum - bunun nedeni Diana’nın olmaması olarak değerlendirilebilir. Ama belki şu anda Diana Taurasi ikna edilebilir ve yine Fenerbahçe’nin şampiyonluğu için mücadele edebilir. Böyle olmasını diliyorum” diye konuştu.

 Hacettepe zaten duman olacakta ,Turgay Atasü denilen zat'a da gereken yapılmalı.İstifası zaten mutlak ama çözüm değil.O ve haberi Ümit Avcı'ya sızdıranların emdikleri süt burnundan getirilmeli.
   Bakalım bekleyeceği süreci ama çok şükür gene yanılmadık.
 Aziz Bey ve Yönetimin biatçıları bakalım ne diyecekler,hiç okumadım yazılanları....

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler