16 Şubat 2011 Çarşamba

Fenerbahçe - Kayserispor : 2-0 (V2.Geliyoruzzzz) !!!




* Tebrikler takıma ve teknik heyete.
*Takımın istek,arzu ve form durumu gayet iyi.Nazar değmez inşaallah.
* Yapmak istediğimiz ve yavaş yavaş görmeye başladığımız önde baskı ve kaptığımız toplardan sonuca gitme olayını iyi yaptık gene.Maça da tempolu ve iyi başladık.Oyunun kontrolü hep elimizdeydi.
* Emre gibi oyun sisteminde çok önemli bir yeri olan bir oyuncunun yokluğunu bile aramadık.Mehmet Topuz öyle bir forma girdi ki nazar değmesin buldozer gibi.Kayseri de oynadığı yerde oynadı.Şu an için tek eksiği gol.Bjk maçında inşaallah o golü de bulacak.
* Selçuk 6 yabancı kontenjanı olayı yüzünden oynama şansı buluyor.Fena değil ama hala ağır.Beline kilolarca ağırlık bağlayıp çok çalışmalı.Manevra kabiliyeti çok yavaş.
* Lugano da formda oyuncularımızdan biri.Sarı kart sınırından olmasına ve Amrabat gibi çok hızlı ve sahtekar bir forvete rağmen kontrollü ve canlıydı.Guiza yata yata parasını alırken Lugano 5.golünü de atarak iyi oyununu süsledi.
* Yobo - Lugano uyumu da iyi.
* Sol bekte A.Santos hala arkasına adam kaçırıyor.Kayseri ilk yarıda sadece onun oradan Amrabat'la yüklendi.Neyseki yardımlaşma ve kademelerde iyiydik,gol yemedik.Sol bek mevkii ne yazık ki FB'nin en zayıf halkası.Ofansif olarak ve istek olarak iyi olsa da A.Santos defansif olarak hala zayıf.
* Kaptan çok istekli,arzulu ve görmediğimiz preslerini bile yaptı.Asistini de tabii.Bravo Kaptan.
* Niang da golünü attı,istekli,devamlı aradı ama biraz daha kontrollü olsa iyi olacak.Çok top kaybediyor,son harektlerde çok hata yaptı.Farkın fazla olması işten bile değildi.
* Aykut Kocaman'ın oyuncu değişiklikleri yerindeydi ama Stoch'u kullanmalıydı.Yavaş yavaş kaybediyoruz Stoch'u maalesef.
* Hakem Fırat Amrabat'a 6 harekette tek sarı kart bile göstermedi.Özer'in topa vuracakken arkadan topla birlikte Özer'e müdahaleye penaltı vermedi.Özer 1.golün başlangıç pasını verse de iyi değildi.
* Son olarak ''Ağız İshali '' olan sürekli konuşan Sadri Şener yeter artık biraz aynaya bak.
Volkan Babacan hakkında konuşmuş.Evet kötü kaleci,bizim Ona ihtiyacımız yoktu,hata yapacağı belliydi. de bu konuda en son konuşacak kişi sensin.Sen önce Milli takımdan sakatım diye kaçıp,3 gün sonra Sivas'ta kaleye geçen kendi kalecin Onur'a bir şey söyle.
* Aynı şekilde Sergen efendi de yayıla yayıla konuşuyor ve utanmadan Cordoba olsa atar o pası diyor.
Evet attı o pası Cordoba bjk-gs maçında son dakikada Hasan Kabze'nin ayağına ve Şampiyonluğumuz çalındı.Kendisine Twitter'dan bunu ve o maçta geriye döndüğü şu pozisyonu hatırlattım ama ses yok tabii.
 İnsanlar biraz utanacak...........

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler