6 Şubat 2011 Pazar

Geçmiş Olsun Rıdvan Dilmen.

http://img5.mynet.com/ha5/r/ridvan-dilmen2.jpg

Benim için çok önemli bir isim olan değerli abimin beklenmedik rahatsızlığı çok üzdü ve korkuttu.
 Kendisine çok geçmiş olsun diyor,acil şifalar diliyorum.
   Resmi siteden kulübün güzel bir açıklama yapması ve sonrasında TV'de izlediğim Aziz Yıldırım'ın hastanede ziyareti beni çok sevindirdi.
 Özellikle resmi açıklamadaki şu cümleyi sırf kendi düşündükleri gibi yorum yapmıyor diye her fırsatta linç eden her boku bile dangalak sözde Fenerbahçe taraftarları iyi okusun.
''Camiamızın en önemli isimlerinden ve değerlerinden biri olan, Kulübümüze yıllarca futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet etmiş spor adamı''     ''Camiamızın en önemli isimlerinden ve değerlerinden'' kalın kafalarınız idrak edebildi mi acaba ?
Saldırın daha siz bu camianın en önemli değerlerine.Bunların hiç birini bir geçmiş olsun derken de okumadık o ''sözde Fenerbahçe taraftarının resmi forumunda''.Linç başlıkları sayfalarca sürerken geçmiş olsun mesajları 10-11 sayfayı geçmemiş.İşte böyle omurgasız bunlar.Geçmiş olsun mesajı yazanlarda sürekli hiç sevmediği ''Şeytan Rıdvan'' ''Şeytan'' yazıyor bilerek.Bazıları da yorumculuğunu beğenmediklerini ille de dile getirmek için çaktırmadan ''Geçmiş Olsun 8 numara'' yazıyor.
 Bunlara en önemli değerlerimizden birine linç fırsatı veren antu com yönetimine de en derin sevgilerimi (!) gönderiyorum.Yazıklar olsun onlara da.
 Yazık Yazık.Nefret ediyorum  bu her boku bilen sözde Fenerli zihniyetinden.
   Haberleri olsun dün yoğun bakım odasında bile Fenerbahçe maçının ikinci yarısını izlemiş.
Bu kadar Fenerbahçeli bu adam.
  Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ve her fırsatta eleştiririm ama 2 gündür yaptığı 2 güzel vefa hareketinden dolayı kendisine teşekkürü borç bilirim.Rıdvan Hocaya ziyareti ve Manisa Fenerbahçeliler Derneği Eski Başkanının mezarını ziyaret etmesi çok güzel vefa örnekleridir.
 Aziz Bey işte hep böyle olun.Böyle olduğunuz sürece yücelirsiniz ve kalp kırmaz kalpler kazanırsınız.
 Vesile ile bu kadirşinaslığı da takdir etmiş olalım.
 Tekrar çok geçmiş olsun Abi.Acil Şifalar.Bırak artık halı saha muhabbetini.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler