10 Şubat 2011 Perşembe

Nankör Adnan Polat !!!

http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1283327239-adnanpolat.jpg

Adnan Polat dünkü Divan Toplantısında Ali Sami Yen ismin kullandırmadıkları için Türk Telekom'a ateş püskürmüş.

Polat Türk Telekom´a Ateş Püskürdü !!
Galatasaray´ın aylık Divan Kurulu Toplantısı Swissotel´de yapıldı. Başkan Adnan Polat yaptığı sert açıklamalarla güne damgasını vurdu. Özellikle yeni stadın isim sponsoru Türk Telekom´un ´´Ali Sami Yen´´ adını kullandırmaması hakkında öfkelenen Polat‚ ´´Türk Telekom´un bu anlayışsızlığı‚ bu yaklaşımı beni o kadar üzdü ki; bundan sonra bu firmanın adını benim ağzımdan duyamayacaksınız. Sözleşmemiz olmasına rağmen hiçbir yerde adını ağzıma almayacağım. Ne olurdu yani Ali Sami Yen´in adı orada kalsaydı. Ama şimdi gereğini yapacağız‚ 2 ay içinde göreceksiniz o stat nasıl olacak. Stadın devrini aldığımız vakit orası buram buram Galatasaray ve Ali Sami Yen kokacak‚ bunu göreceksiniz´´ ifadesini kullandı.   

   Yani ne diyeceğimi bilemiyorum.Pişikinliğin,nankörlüğün bu kadarına pessssssssssssssssss.
Bunlar hep böyle işte.O yüzden bunlardan nefret ediyorum. - nefret kelimesi hafif kalır -
   Yahu Türk Telekom ''Büyük Peşkeş'e ufak çaplı (!) bir peşkeş ile katılmadı mı ?


Türk Telekom ile Galatasaray yönetimi arasında 10 yıllığına 28 Temmuz 2008 tarihinde "Reklam pazarlama ve tanıtım amacıyla isim hakkı" sözleşmesinin imzalandı.
   peşkeştepe.biz adlı ezik  forumunda bakın  o zaman ne yazılmıştı ;
''Telekom, 2009-2010 sezonundan geçerli olmak üzere 5 yıllık forma reklamı karşılığı Galatasaray’a toplam 25 milyon euro ödeyecek. Yeni yapılan ve adı da “Türk Telekom Stadı” olacak Aslantepe’nin 10 yıllık isim hakkı olarak ise 75 milyon euro alınacak. Toplam 100 milyon euroluk bu paketin yanısıra Galatasaray yönetimi, yeni stadın localarından da hatırı sayılır bir miktarı kasasına koyacak''
  Telekom ağır mali krizdeki bunlara can simidi gibi büyük miktarı  peşin sıcak para vererek nefes almalarını sağlayan başka hiç bir yerde görülmemiş ballı börek bir anlaşma yapmıştı. Üstelik bu anlaşma GSGM'nin izni olmadan yapılmıştı tıpkı kız kardeşleri bjk'nin Fi-Yapı ile yaptıkları isim hakkı anlaşması gibi.
GSGM Genel Müdürü Yunusa Akgül  bu konuda sorulan sorulara kem küm ederek lafı eveleyip,geveleyip kendilerinden izin alınmadan yapıldığını kabul etmişti.Stadlar GSGM'nin çünkü.
 İşte Yunus Akgül'ün açıklamaları ;

TT ARENA ve beşiktaşın Fİ YAPI sı da hatalı girişimler.. Stad isimleri daha önceden GSGM ye haber verilmesi ve izin alınması gerekirdi.. Kazandıkları paranın yanına para katmaya çalışıyoruz. Zorluk çıkartmamaya çalışıyoruz.

Galatasaray ve Beşiktaş da yazı ile bizden özür diledi.. Bu konuda haberleri olmadığını belirttiler.. Biz de kolaylık gösterdik.


   100 milyon euro'luk eşi,benzeri görülmemiş bir peşkeş var ortada yahu.Telekom'un halkı kazıkladığı telefon ve internet ücretlerinden gelen paraları devletin takımı dinamo saray'a peşkeş çekiyorlar.
  Sonra Adnan Polat bütün bunlar biliniyorken çıkıp TT'a ateş püküyormuş ha.

 Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ulan be Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Pişkinliğin,nankörlüğü bu kadarına da pesssssssssssssss.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler