18 Nisan 2009 Cumartesi

Fenerbahçe Masa Tenisinde Şampiyon !!!!!!!!!!!!!

Fenerbahçe Masa Tenisi Erkek Takımımız, 2008-2009 Sezonu Masa Tenisi Süper Ligi'nin şampiyonu oldu. Bugün oynanan play-off final maçında rakibi Adana Masa Tenisi İhtisas Takımı'nı 4-2 yenen takımımız, üst üste 3. kez ligi şampiyon olarak tamamladı.
Caferağa Spor Salonu'nda tek maç üzerinden oynan final maçını Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Yönetim Kurulu Üyemiz Ercan Karasu, Fenerbahçe Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız da izledi. Final maçında Adana Masa Tenisi Takımı'nı 5-2 yenen Masa Tenisi Erkek Takımımız, geride bıraktığımız son iki sezonda olduğu gibi, bu sezon da ligi şampiyon olarak tamamladı. Ligde Adana Masa Tenisi İhtisas 2., İstanbul Büyükşehir Belediye ise 3. oldu. Şampiyon Takımımız kupasını, yöneticimiz Ercan Karasu'nun elinden aldı.
Şube Kaptanımız Gürhan Yaldız, tören sonrası FB TV kameralarına şampiyonluğu kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Yönetim Kurulu Üyemiz Ercan Karasu ise, sezon başından bu yana verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi. Ercan Karasu, "Amatör branşlarda istikrar sürüyor. Bugün erkeklerde şampiyonluğu kazandık. Masa tenisinde güzel bir hava yakaladık ve şampiyonluklar art arda geliyor. Seneye de bu başarıyı tekrarlayacağız. Bayan Takımımız da bugün aldığı sonucu telafi edecektir" diye konuştu.
Öte yandan, yine bugün, Masa Tenisi Bayanlar Süper Ligi play-off final maçında, Caferağa Spor Salonu'nda, Çukurova Üniversitesi ile karşılaşan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımımız, müsabakayı 4-3 kaybetti. Final serisinin ikinci maçı önümüzdeki günlerde Adana'da yapılacak. Fenerbahçemiz bu maçı kazanırsa, Bayanlar Süper Ligi'nde şampiyon, tarafsız sahada yapılacak üçüncü maç sonrası belli olacak. Aksi takdirde Adana temsilcisi şampiyon olacak.



********************
Tebrik ediyorum ama şu görüntüde 1 tane Türk sporcumuz yok.
Devşirme sporcularla gelen başarıları istatistik gibi görüyorum.
Acayip bir lig olmuş.
Rakip Adana takımında Çinliler,biz de Çinliler.Biz de bir de Slobodan Grusiç var.
Türk oyuncuların olmadığı devşirme bir lig olmuş.

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler