14 Ocak 2009 Çarşamba

Beko Basketbol Ligi’nde İlk Yarı Sona Eriyor

Beko Basketbol Ligi’nde ilk yarı mücadelesi bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. Ligde Efes Pilsen’in liderliği sürerken, haftanın önemli maçında Galatasaray Cafe Crown ile Türk Telekom Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Beko Basketbol Ligi’nde 15. hafta mücadelesi Cumartesi günü oynanacak 5 maç ile başlarken, hafta Pazar günü oynanacak 3 maç ile sona erecek.

15. haftanın ilk maçında lig ikincisi Galatasaray Cafe Crown ile lig dördüncüsü Türk Telekom İstanbul’da karşı karşıya gelecekler. Günün iki aynı saatte başlayacak olan maçında; Casa TED Ankara Kolejliler evinde Beşiktaş Cola Turka’yı ağırlarken, Darüşşafaka Cooper Tires ise Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi deplasmanında mücadele edecek. Cumartesi günü oynanacak diğer iki maçta ise Kepez Belediye ile Oyak Renault ve Efes Pilsen ile de Mersin Büyükşehir Belediye karşı karşıya gelecekler.

15. hafta, Pazar günü oynanacak 3 maç ile sona erecek. Günün ilk maçında Pınar Karşıyaka evinde Fenerbahçe Ülker’i ağırlarken, ilk devrenin aynı saatte başlayacak son 2 maçında ise Banvit ile Antalya Büyükşehir Belediye ve Erdemir ile de Aliağa Petkim karşı karşıya gelecekler.

Beko Basketbol Ligi 15. hafta mücadelesinde toplam 4 maç canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi günü Galatasaray Cafe Crown ile Türk Telekom arasında oynanacak haftanın en önemli maçı ve Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker mücadelesi Spormax ekranlarından yayınlanırken, Efes Pilsen-Mersin Büyükşehir Belediye ve Erdemir-Aliağa Petkim maçları da Sky Türk ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Beko Basketbol Ligi’nde 15. haftanın detaylı programı ise şu şekilde;



17 Ocak Cumartesi
14:30 Galatasaray Cafe Crown-Türk Telekom (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax
16:00 Casa TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş Cola Turka (TOBB Spor Salonu)
16:00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka Cooper Tires
17:00 Kepez Belediye-Oyak Renault (Kepez Belediye Spor Salonu)
17:00 Efes Pilsen-Mersin Büyükşehir Belediye (Ayhan Şahenk Spor Salonu) SKY Türk

18 Ocak Pazar
13:45 Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker (Karşıyaka Spor Salonu) Spormax
16:00 Banvit-Antalya Büyükşehir Belediye (Kara Ali Acar Spor Salonu)
16:00 Erdemir-Aliağa Petkim (Erdemir Spor Salonu) SKY Türk

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler