12 Ocak 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı Tarihe Geçmek İstiyor !!!!

“Tarihe geçmek istiyoruz”
12 Ocak 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Indesit Şampiyonlar Ligi 5. maçında Bulgaristan'ın CSKA Sofya Takımı ile 14 Ocak 2009 Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.
Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu'nda yapılacak olan karşılaşma saat 19.30'da başlayacak.
Takımımızın pasörü Arslan Ekşi, takımımızın yapacağı Avrupa arenasındaki bu önemli maç ile ilgili olarak; "Bu maçı kazanırsak Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıkan ilk Türk takımı olacağız. Bu nedenle hayli önemli bir maç bu…Deplasmanda onları 3-1 yenmiştik, burada da iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Bulgaristan'da CSKA Sofya'nın çok iyi bir taraftar grubu vardı; şimdi sıra bizim taraftarımızda… Bu maçta bizim taraftarımızın da bize büyük destek vermesi gerekiyor. Camiamızda bu maçın önemini biliyor. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız. Takım olarak maça hazırız. İkinci yarı hazırlıklarımız çok iyi geçti, bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

Voleybolcumuz Barış Hamaz ise "Gruptan çıkmamız için bu maçı almamız gerekiyor. Aynı zamanda bu maçı kazanarak Fenerbahçe ve Türk voleybolu için bir ilki yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Çarşamba günkü maçı alıp Polonya'dan da galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunun sorumluluğunun bilincindeyiz. Taraftarımızla birlikte bu maçları aşacağımıza inanıyorum. Çarşamba günü yanımızda olsunlar, bizi yalnız bırakmasınlar ve başarımızı bizimle birlikte paylaşsınlar" diye konuştu.

“Bu önemli maçta seyircimize ihtiyacımız var”
12 Ocak 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın antrenörü Demeter Györgyr, takımımızın Çarşamba günü CSKA Sofya ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili olarak sitemize açıklamalarda bulundu.

Bu karşılaşmanın önemini vurgulayan antrenörümüz, rakibimize karşı deplasmanda 3-1 galip ayrıldığımızı hatırlattı ve şöyle konuştu: "Deplasmanda mağlup ettiğimiz CSKA'yı kendi seyircimiz önünde yenmek istiyoruz. Bu çok önemli bir karşılaşma ve seyircimizin desteği bu maçta çok önemli. Bu maçı alırsak turu hemen hemen atlamış oluyoruz. Bizim seyircimize ihtiyacımız var. Seyircilerimizin desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılabiliriz."

*****************
Evet gerçekten tarihi bir fırsat.Bu maçı almamız şart ve alacağız.
İlk maçı orada kazanmıştık ama gevşmemek lazım.CSKA 2 takviye yapmış.
Biri bizim eski oyuncumuz Georgi Valov.Ne olursa olsun alacağız.
Tabii taraftar desteği şart.Son Bozkurt maçındaki taraftarlar gelse yeter ama hafta içi akşam saati zor biraz.
Hayırlısı bakalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler