12 Ocak 2009 Pazartesi

İşte Fenerbahçe'nin yeni Tuncay Şanlı'ları



Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

'Fenerbahçe ile anlaştık'
Sakaryaspor Başkanı Bülent Yılmaz, Sakaryaspor altyapısından yetişen Furkan ve Onur’un transferi için Fenerbahçe ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Yılmaz, orta saha oyuncusu Onur ve forvet oyuncusu Furkan’ın transferi için Fenerbahçe yönetimi ile görüştüklerini bildirdi. Görüşmelerden olumlu sonuçlar çıktığını kaydeden Yılmaz, "Sakaryaspor altyapısından yetişen Furkan ve Onur’un transferi için Fenerbahçe ile prensipte anlaştık. Sezon sonunda Fenerbahçe forması giyecekler. Çarşamba günü sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu 1991 doğumlu Furkan Aydın ile 1992 doğumlu Onur Karakabak önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

"Mutluyuz"
Fenerbahçe'nin iki genç futbolcunun transferi için Sakaryaspor ile her konuda anlaştığı belirtildi. Onur ve Furkan Sakaryaspor Süper Genç takımı ile son kez antrenmana çıktı. Fenerbahçe'ye gidecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen genç futbolcular, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gideceğiz. Çok sevinçli ve mutluyuz" dedi.İki genç futbolcu sözleşme sonrasında Sakaryaspor'da lig sonuna kadar oynadıktan sonra sarı lacivertli takıma transfer olacak.

*************************************************

Haydi Hayırlısı bakalım.Çok methediliyor bu çocuklar.

Resmi imzalar atılsın,ondan sonra daha ayrıntılı tanıtırız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler