6 Haziran 2009 Cumartesi

Hıncal'ın Peşkeştepe İçin Tayyip Erdoğan'a Çağrısına Tayyip Erdoğan'dan Okey Geldi .

Hıncal ısrarla 2 defa Peşkeştepe için Tayyip Erdoğan'a çağrı yapıyordu.
İnatla bu işin üstüne gidiyordu.

Tayyip Erdoğan nihayet Hıncal'ın isteğini yerine getirdi.(!)

Emir büyük yerden...

İnşası artık neredeyse yılan hikayesine dönen Seyrantepe´deki stat için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi, TOKİ Başkanı´na, “Bitirin” talimatını verdi



Galatasaray’a güzel haber Ankara’dan geldi... Defalarca yapımı duran, yüklenici firma ile TOKİ’yi birbirine düşüren ve Sarı-Kırmızılı yönetimi de zor durumda bırakan Seyrantepe’deki yeni stat inşatına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan el koydu. Başbakan’ın, “İşbaşı yapmakla sorunlar çözülmez. Önce yüklenici firmanın bizi ikna etmesi lazım” diyen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ı aradığı öğrenildi. Erdoğan’ın Bayraktar’a çok net bir talimat verdiği ve “Bu stat konusu artık çok fazla uzadı. Sorunlarını duymaktan bıktım. Bu işi bir an önce bitirin” ifadelerini kullandığı vurgulandı. Firmaya verdikleri sürenin dolduğuna değinen Bayraktar ise, “Eğer sözler yerine gelmezse ihale yolu açık. İhaleden sonuç çıkmazsa stadı TOKİ yapar” dedi.

Kritik günler
Bu gelişmelerin ardından gözler son kez yüklenici firmaya çevrildi. Sarı-Kırmızılı yönetim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tavrıyla rahatlarken, bu gelişmenin ardından kombine ve loca satışlarının da artması bekleniyor.

Fanatik - 06.06.2009

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Emir-b%C3%BCy%C3%BCk-yerden_4_HDetail_32_135400_19.htm


*************
Defalarca yazdığımı bir kere daha tekrarlıyorum.
Hepinizi Allaha havale ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler