29 Ekim 2008 Çarşamba

HULL CITY ''PREMIER LIG'TE DEPREM YARATAN TAKIM



PREMIER LİG'DE BÜYÜK SÜRPRİZ

İngiltere’de sezon başında neredeyse ‘Hull City’nin adını duymak imkansızdı... Ancak onlar ilk kez boy gösterdikleri Premier Lig’de sürpriz sonuçlara imza atarak, tüm gözleri üzerlerine çekti.. Ve şu anda bulundukları 3.’lük koltuğu, onların futbol tarihindeki en büyük başarıları.

DEVLERİ YENDİLER!

Sarı-Siyahlılar, belki devlerin arasında henüz yeniler ama ligin 28,2 yaş ortalaması ile en yaşlı takımına sahipler. 6 maçtır yenilgi yüzü görmediler. 250 bin nüfuslu Hull şehrinin takımı, Tottenham’ı 1-0 yendi. Arsenal ve Newcastle’ı da deplasmanda 2-1’lik sonuçlarla devirdi.

TAKIMIN YILDIZI GEOVANNI

‘Ligin Çömezi’ konumundaki ekip, 54 milyon Dolar’lık takım değeriyle ligde son sırada. Teknik direktör Phil Brown, kulüp tarihindeki en pahalı transferi 4 milyon Dolar’a Tottenham’dan Gardner’ı alarak gerçekleştirdi. Yıldız olarak nitelendirebileceğimiz kişi ise bir dönem Barcelona ve M.City’de de oynayan ve ligde de 4 golü bulunan Brezilyalı Geovanni.

DEPLASMANDA YENİLMEDİLER!

Henüz deplasmanda yenilmeyen Hull, 29 Ekim’de sahasında Chelsea ile 1 Kasım’da ise deplasmanda Manchester United’la karşılaşacak. "Kaplanlar"ın forvet hattındaki silahlarından King, bu maçlar için şu yorumu yaptı: “Her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız. Rakipler kuvvetli olabilir ama kaybetme gibi bir baskıyı hiç hissetmedik ki.”

PREMIER LİG'DE 9. HAFTA PUAN DURUMU

Takım O G B M A Y P
1.Liverpool 9 7 2 0 14 6 23
2.Chelsea 9 6 2 1 19 4 20
3.Hull City 9 6 2 1 14 11 20


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler