29 Ekim 2008 Çarşamba

Kırmızı Şeytanlar Mavileri de çarptı. Chelsea - Liverpool 0-1


Rekor artık hikaye!

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta maçında Liverpool, Stamford Bridge'de Chelsea'yi 1-0 mağlup ederek, Mavilere 86 maç aradan sonra kendi sahasındaki ilk mağlubiyetini tattırdı.

9 maçtır Chelsea'yi Stamford Bridge'de yenemeyen Liverpool'a galibiyeti getiren gol 10. dakikada Xabi Alonso'dan geldi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Alonso'nun bir topu da direkte patladı.

İngiltere Premier Lig'de 85 maçtır Stamford Bridge'de mağlubiyet yüzü görmeyen Chelsea kendi sahasındaki son yenilgisi 2004 yılında Arsenal karşısında almıştı.

Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle ideal kadrosuyla mücadele edemeyen Chelsea, Liverpool karşısına da önemli eksikliklerle çıktı. Essien, Drogba ve Ballack gibi takımın yükünü sırtlayan oyuncular Liverpool karşısında sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Kalou ve John Obi Mikel gibi fazla forma şansı bulamayan oyuncular Stamford Bridge'deki yerlerini aldı. Liverpool'da ise "El Nino" Fernando Torres, Chelsea karşısında sakatlığından dolayı forma giyemedi.

Chelsea Premier Lig'de gelecek hafta Hull City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Liverpool ise Portsmouth ile Anfield Road'da galibiyet savaşı verecek.

Açıkcası beklemiyordum Chelsea'nin mağlubiyetini.Kim yenecek derken,yenen
bulundu.Hem de Torres olmadan.Tebrik etmek lazım Kırmızıları.
85 maçlık rekor için de Mavileri tabii.Bir gün sona erecekti nasılsa....
Şu Xabi Alonso'da Fener talip olduktan sonra inanılmaz forma girdi.
Adam kapıdan döndü ya.Kız arkadaşı İstanbul'a gelip,ev bile bakmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler