17 Haziran 2010 Perşembe

B GRUBU : Yunanistan - Nijerya : 2-1

1.JPG

1.JPG
2.JPG
3.JPG

TeamMPWDLGFGAPts
ArgentinaArgentina2200516
Korea RepublicKorea Republic2101343
GreeceGreece2101233
NigeriaNigeria2002130

Sani Kaita Nijerya'nın idam fermanını imzaladı.Gereksiz hareket yaparak ağr bir kararda olsa takımını erken 10 kişi bıraktı ve ölü Yunanlıları ayağa kaldırdı,takımınında ipini çekti.
 Nijerya zaten savruk,dağınık ne yaptığı belli olmayan deorganize bir takım.İlginç bir golle öne geçtiler ama salaklıklık para ile değil işte.Bir çuval inciri berbat ettiler.Ha 10 kişi kalmak bir takımı bitirir mi ? Bitirdi işte.Devre biterken beraberlik golünü yemeleri kötü oldu.2.yarı zaten dayanamayacakları belliydi.Başarılı kaleci Enyema büyük hata yaptı ve akibet belli oldu.
O topları yana doğru çelmiyor.Bir şutta daha  sektirdi öyle o gol olmadı.
 O kadar  isim yapmış lejyoner isim var ama takım olamadıktan sonra ne fayda.
3'e 1 kontraatak yakaladılar Enyama'nın Samaras'ın kafasını doksandan çıkardığı pozisyonun devamında ama onu bile değerlendiremediler.Obasi kaleciye vurdu,dönen topu boş kaleye atamadı diğer oyuncu.
Yunanistan'da ilk maçtaki ender isimlerden Salpingidis gene iyi oynadı ve şans golü de olsa kritik bir gol attı.Hem ilk gollerini,hem ilk puanlarını,galibiyetlerini aldılar böylece DK'da.
Bakalım gruptan çıkabilecekler mi ? Arjantin acımaz son maçta ve evlerine dönerler.
TRT Spikeri Tansu Polatkan 40 yıldır maç anlatıyorsun ama Dünya futbolunu takip etmek hak getire.Yakubu'ya sırtında Yakuba yazıyor ama Ayegbeni diyor.Yahu adam zaten Yakubu olarak tanınıyor.Ki Yakuba diyorsun.Eskiler çok kötü,yeniler iyi dedik.Arjantin maçını anlatan yeni isim Hakan Aslan da  Gutierrez'e uzun süre De Michelis dedi.1.golü atan Koreli oyuncuyu yanlış söyledi de hadi o neyse hepsi birbirine benziyor da Gutierrez ile e Michelis at kuyrukları var diye nasıl karıştırırsın abi ?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler