19 Haziran 2010 Cumartesi

C GRUBU : İngiltere - Cezayir : 0-0 ( Vah İngiltere Vahhhh)

Wayne Rooney of England pulls the jersey of Madjid Bougherra of 
Algeria

1.JPG
2.JPG
3.JPG

4.JPG


Bravo Cezayir'e.İngiltere'ye ABD'den sonra bir büyük tokat attılar.
Bu daha büyük şok ve sürpriz.Kupa öncesi 4 büyük favoriden biri kabul edilen İngiltere'nin hali içler acısı.Capello ile bu kez bir şeyler olacak diyordu herkes ama nafile.
 İnanılır gibi değil yani şu kadronun şu futbolu oynaması.Orta sahasında Gerard ve Lampard gibi yıldızları olan,forvetinde Rooney olan bir takım Cezayir gibi bir takıma hiç bir üstünlük sağlayamıyor.Cezayir de bir tane akıllı,iş bitiren bir golcü olsaydı galibiyet gelmişti.
Frikik dahil o kadar kötü şut atıyor ki Cezayirli oyuncular olacak şey değil.Amatör futbolcu gibi ,önünde  adam var kaleye şut atmaya kalkıyor adam.Çok iyi mücadele ettiler hepsi bu da yetti.
Öne çıkan isimler vardı elbette.Bu kez kaleyi farklı bir isim devralmıştı.Bolhi çok iyiydi.Sol bek Belhadj gene süperdi.Belhadj varken Ashley Cole nasıl maçın adamı seçilmiş skandal yani.
Orta sahada lk kez oynayan 7 numaralı Boudebouz da çok teknik ve klas bir oyuncu,iyi de oynadı ama çok top tutuyor ayağında.Ziani ve Matmour çok iyiydi.Defansta Boughera ve Yahya başarılıydı.Tek eksikleri goldü.İngiltere için yazacak fazla bir şey yok.Skandal oynadılar.
Capello Crouch'u niye 84'te aldı anlayan beri gelsin.Tek şansın hava topları kalmış ki onları da
Cezayir stoperleri alıyordu,Crouch belki son şans olabilirdi ama Capello neyi bekledi bilmiyorum.Şimdi düşünsünler bakalım.
 Slovenya'ya gene gün doğdu.Bu maçtan sonra şansları çok azaldı demiştim ve ABD daha şanslı demiştim.Bu sonuç her şeyi değiştirdi.Cezayir'e bile şans doğdu.
Son maçlar enteresan olacak.Slovenya'ya İngiltere maçından beraberlik yetiyor.
Cezayir, ABD'yi yenerse çıkma şansı olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler