18 Haziran 2010 Cuma

C GRUBU : Slovenya - ABD : 2-2

  Michael Bradley of the United States celebrates scoring his 
team's second goal

1.JPG

2.JPG

3.JPG

 Çok güzel bir maç oldu.Slovenya büyük avantajını değerlendiremedi ve belki de bu sonuç yüzünden kupaya veda edecekler.ABD'nin bu inatçı,hiç bir zaman maçı bırakmamalarını diğer turnuvalardan biliyoruz.2-0'a rağmen maçı bırakmadılar.İkinci yarı başında Donovan Slovenya'nın sol stoperi 5 numara Cesar'ın hatasını çok iyi değerlendirdi,sağdan girdi baktı gelen giden yok tavana çiviledi.Başarılı kaleci Handanoviç yakın mesafeden böyle bir şuta çaresiz kaldı.
 ABD Antrenörü Bob Bradley akıllı değişiklikler yaptı.Torres ve Findley'i çıkarıp Edu ve Feilhaber'i oyuna aldı,biraz daha oyunu hakim oldu.Sloven antrenör ise gereksiz yere Ljubijankiç-Pecnik değişikliği yaptı.
 ABD'de Donovan,Dempsey ve Altidore çok iyi oynadılar.Altidore gol atamıyor ama defansı inanılmaz yıpratıyor.Slovenya tandemi Suler ve Cesar'ın iflahı kesildi.Özellikle Suler çokta iyi oynamasına rağmen çok zorlandı.İşte Fener'e böyle zenci santrfor istiyoruz.
 Kaleci Howard bugün iyi değildi.Çok gergindi,sürekli arkadaşlarını fırçaladı.
2.golü atan Bradley belki de Babasını kurtardı.3.golü de attılar aslında Edu ile ama Mali'li hakem Coulibaly anlaşılmaz bir gerekçe ile saymadı.
Slovenya da Brecko,Suler,Brsa iyi oynadılar.Novakoviç artık gol atmalı.Takımının kaderini etkiliyor gol atamaması.
Bu sonuçla ABD avantaj yakaladı.Son maçta Cezayir'i yenerler.Slovenya ise İngiltere karşısında olacak.İşi haliyle çok zor.Futbol böyle güzel bir oyun işte.Cesar'ın yaptığı o hata ile gelen gol her şeyi değiştirdi.Kader anı o pozisyondu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler