16 Haziran 2010 Çarşamba

G GRUBU : Fildişi Sahili - Portekiz : 0-0

Cristiano Ronaldo of Portugal is tackled by Ismael Tiote of Ivory 
Coast

1.JPG
2.JPG
3.JPG
Maganda nasıl maçın adamı seçilmiş yahu.

Gene kısır geçen maçlardan birini izledik.Portekiz çok kötüydü.Eğer Eriksson gs'nin çirkef sahtekarını ilk Solomon Kalou yerine ilk 11'de tercih etseydi veya daha erken oyuna alsaydı ve tabii ki Drogba sakat olmayıp 11 başlasaydı vurup geçerlerdi.Drogba ve Keita değişiklikleri faydalı oldu Fildişi Sahili'ne.Keita 82'de Gervinho yerine oyuna girdi.Onun yerine sağ kanatta oynayan S.Kalou verimsizdi.66'da Drogba'ya bıraktı yerini.Sağ açık Aruna Dindane çabaladı ama O da üretken değildi.Tipik Afrika takımlarının sorunu son hareket bunlarda da vardı.
Fildişi kağıt üstünde çok kaliteli isimlere sahip.İşte yapabilecek bir kadro ama Eriksson fren bence.Gene de şansları yüksek.Şu Brezilya'yı bile yenecek güçteler.
 Zokora'yı defansın göbeğine çekmiş Eriksson.Kolou Toure ile tandem oynadılar.
Sağ bek Guy Demel,sol bek ise Tiene idi.Artur Boka oynamalıydı bence.
 Orta saha da Tiote - Bu oyuncuyu Twente ile oynadığımız maçlarda çok beğenmiştim - Eboue ve Yaya Toure üçlüsü oynadı.Forvette de gene üçlü Dindane-Gervinho-S.Kalou.
4-3-3 gibi oynadı Fildişi.Gervinho fazla açık alan bulamadı yoksa tozunu atardı.
 90.47'de Keita'nın pasında Drogba kaleye düşünseydi belki gol olabilirdi.
 Portekiz'in tek etkili hareketi C.Ronaldo'nun direkten dönen şutuydu.Üretken değildiler.
Fildişi'nin fizik gücüne de fazla karşı koyamadılar.Santrfor sorunları var.Liedson etkisizdi.
Bence Hugo Almeida (W.Bremen) daha iyi olurdu.Orta sahada 2 çok şey beklenen isim Deco ve Danny de etkisizdi.Zaten yerlerini Simao ve Tiago'ya bıraktılar.Peki Dünya yıldızı bomba transfer neredeydi ? Evet Quaresma neden yoktu ? Son Avrupa Şampiyonasından sonra Dünya Kupasında da olmayan süper yıldız nasıl bomba transfer oluyor Onu da merak ediyorum.
 İki takımında sonuçta iddiası sürüyor.Temkinli oynayıp 1'er puanı aldılar.Asıl turnuva 2.maçlarla başlayacak onlar için.Carlos Queiroz'un kendi takımı ile ilgili sorunlara çözüm arayacağına Drogba'nın aparat ile oynamasına eleştiri getirmesi abesle iştigalden başka bir şey değildi.
Kolye bile yasakken hakemler neden izin vermişmiş...

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler