16 Haziran 2010 Çarşamba

H GRUBU : İspanya - İsviçre : 0-1 (Boğalar Şokta)

Gelson Fernandes of Switzerland celebrates scoring

1.JPG
2.JPG
3.JPG

ŞOK ŞOK ŞOK !!!!!!!!!!!!
  Boğayı Fernandes Vurdu.Evet ilk maçların sonuncusundan kimsenin beklemediği bomba bir sonuç çıktı.En başta  şunu söyleyeyim İsviçre bu maçı kazanmayı sonuna kadar haketti,İspanya ise sonuna kadar kaybetmeyi haketti.İsviçre teknik direktörü Otmar Hitzfeld'e helal olsun.İspanya gibi bir takıma 2 santrfor Eren Derdiyok - Blaise NKufo ile çıkma cesaretini gösterdi.
 Çok iyi mücadele ettiler,iyi savundular kalelerini ama ileri çıkmamazlıkta yapmadılar.Zaten hücumu hiç düşünmeseler eninde sonunda yerlerdi golü.Defansın sigortası Senderos  36.dakikada sakatlanıp çıkmasına rağmen hiç aksamadılar.Gökhan İnler çok iyi oynadı.Eren Derdiyok direkten dönen o şutunda golü atsaydı büyük sükse yapacaktı,harika bir gol olacaktı.
Gene de golün büyük hissesi Onun.
 İspanya çok kötü oynadı.Tamam anladık pas-pas-pas'ta birader nerede efektiflik.Topa sahip olmak iyi güzel de üretkenlik yok.% 80 ile topla oynasan ne olacak ? Sonra öyle kötü şutlar attılar ki kaleye inanılmaz,sanki amatör futbolcular o şutları attı.Saç,baş yoldurdular.
24 toplam şut,8'i gollük şut ama sonuç sıfır.Benaglio iyi kaleci,önündeki Liechsteiner-Sendros (Von Bergen)-Grichting-Ziegler defans hattı da çok iyi savaştı ama çok becereksizdi İspanyollar.
 Bizim Guiza'nın ahı tuttu galiba :)) Ben olsam atardım (!) onları diyordur Guiza izlerken :)))
  Şu Busquets'de ne buluyor teknik adamlar anlamıyorum.Barca'da da hiç sevmediğim adamdı.
Burada da hiç bir şey yapmadı ama kimse vazgeçmiyor.Defansın önünde güya emniyet sübabı oluyor.Yok mu başka oyuncu.Çek oraya X.Alonso'yu,İniesta'yı kaydır sağdan ortaya ve sağ kanata Navas'ı koy bu kadar.Navas girdikten sonra sağdan çok etkili oldular ve çok iyi oynayan sol bek Ziegler çok zor anlar yaşadı.Veya Torres'i de koy D.Villa'nın yanına.
  İsviçre böyle enteresan bir takımdır.Grupta Lüksemburg'a bile yenilmişlerdi.Gelip burada Avrupa Şampiyonunu ve bu kupanın favorilerinden birini yeniyorlar.
 İyi oldu bu sonuç.Şili'de galip.Şimdi Şili 1.,İspanya 2.olsun ve 2.turda G Grubu 1.si Brezilya ile eşleşsin İspanya.Tabii Brezilya 1.olabilirse.Yesinler birbirlerini ve elenen Brezilya olsun tabii :))

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler