18 Haziran 2010 Cuma

A GRUBU : Fransa - Meksika : 0-2

Cuauhtemoc Blanco of Mexico celebrates after scoring

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Meksika'ya Bravo.Evire çevire hakederek yendiler Fransa'yı.Domenech hakikaten yakarca bir teknik adam.Ben böyle diyorum gene Zidane ise teknik falan değil diyor.
Çıkmış gene  beraberliğe ,hiç bir aksiyon yok.Devre arası Anelka'yı çıkarıp Gignac'ı alıyor.
Tamam Anelka'da bir şey oynamadı da niye ille tek santrfor ? İkisini birlikte oynat.Henry hiç düşünülmüyor.Henry Henry'dir yahu.Hiç bir şey yapmadıysa şimdiye kadar,şuraya gelmeniz onun yaptığı sahtekarlık sayesindedir.Cisse'yi gene düşünmüyor.Mağlup durumda adam 2 oyuncu değişikliği yaptı sadece.Biri 0-0 iken Anelka - Gignac.Diğeri de Govou-Valbuena.
Çok ilginç yani.Daha fazla bir şey yazmaya gerek yok.
 Meksika bu maçta çok daha istekli,arzulu ,diri bir futbol oynadı.Biraz becerekli olsalardı daha farklı olabilirdi.açın adamı tabii ki Dededen Fransız Aşığı :)) Fernandez di.Babası da futbolcu olan ve Manu'ya transfer olmuş bu oyuncunun dedesi de 1966'da Fransa'ya gol atmış.
 1.golde ofsayt yoktu.Yardımcı hakem iyi süzdü.2.gol de de penaltı vardı.
Bu sonuç ile Fransızlar G.Afrika'yı da yaktılar kendileri gibi.Çünkü son maçta Uruguay-Meksika berabere kalsalar Fransa ve G.Afrika'nın hiç şansı olmaz.Ama 2.olmayıp Arjantin ile eşleşmek istemezlerse kazanıp lider olup büyük ihtimal G.Kore ile eşleşmek isteyeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler