16 Haziran 2010 Çarşamba

F GRUBU : Yeni Zelanda - Slovakya : 1-1

Winston Reid of New Zealand celebrates scoring

1.JPG
2.JPG
3.JPG

Slovakya maçın sonunda ufak çaplı bir trajedi yaşadı ve 2 puanı bıraktı.1-0'ın üstüne yatmayacaklardı.Gol geliyorum dedi aslında,86.dk.daki ortayı en iyi oyuncuları denilen 9 numaralı Smetz kafayı iyi vuramayınca golü kaçırmış oldu ama 90+3'te son topta stoper Reid affetmedi ve Slovaklara soğuk duş yaşattı.2 golde aslında ofsayt kokan aynı tip kafa golleri idi.
 Slovakya kadro olarak ağır bassa da bunu sahaya iyi yansıtamadı.Turnuvada sürpriz yapabilecek takım olarak gösterilen Slovakya bu görüntüsü ile hiç bir şey yapamaz.Tamam Y.Zelanda haddini bilerek ve oyun bozarak oynatmadı Slovakları ama gene de kazanacak kadar
oynamaları gerekirdi.Doğru dürüst pozisyon yoktu maçta.Zaten istatistiklerden görülüyor,gol olabilecek şut sayısı YZ : 2-SLVK :3.
 Merakla beklediğimiz Stoch ise maalesef yedekti.84.dk.da Vittek'in yerine girdi.Sol kanatta oynayan Weiss de iyi oynamadı.Holosko'da 81'de diğer Santrfor Sestak'ın yerine  oyuna girdi.
Her ikiside haliyle pek bir şey yapamadılar.
 Slovakya da en iyi isim golü de atan Wittek idi.Ankaragücünde kiralık oynayan golcü oyuncu etkili oynadı.A.Gücü Lille'den bonservisini 2.3m.avro'ya almış.İyi iş yapmış Gökçekgücü.
 Sestak da fena oynamadı.Orta saha ve kanatlardan etkili olamadılar.Çok ümit beklenen kaptan Napoli'li Marek Hamsik iyi değildi.Sapara'nın oynamaması sürprizdi.Bu sonuçla Slovakya büyük bir avantajı kaçırdı.Bence treni de kaçırdılar.İtalya ve Paraguay'ı geçmeleri zor.
Yeni Zelanda ise tarihi bir iş yaptı ve DK'ları tarihinde ilk puanlarını aldılar ilk golleri ile.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler